تداوم نسل سپید

امکان اقامت دائم در استرالیا

پرسش شده توسط : ترانه باغی پور در تاریخ : شنبه 21 فروردین 1395

باسلام

امکان اقامت دایم برایمون هست:

سن همسر 39 سال دارای یک فرزند شغل همسر:کارشناس ارشد بیمه با مدرک فوق لیسانس بیمه و 10 سال سابقه کار در این رشته

پاسخ :

با سلام

با توجه به اینکه رشته تحصیلی و مدرکتان کارشناس ارشد بیمه است شما تنها در صورتی می توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص اقدام کنید که عنوان شغلی شما در سابقه کاری که ارائه می کنید به عنوان بازرس بیمه و یا نمایندگی بیمه باشد . در غیر این صورت نمی توانید برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنید و امکان اخذ اقامت دائم استرالیا برایتان وجود نخواهد داشت.علاوه بر این شما باید حتما مدرک زبان آیلتس نیز ارائه کنید.

برچسب ها :
شرایط سنیسابقه کارفوق لیسانسکارشتاس ارشد بیمهاقامت دائم استرالیا

ضرورت داشتن سابقه کارویزای اسکیل ورکربدون مدرک زبان

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۲۸ + ۴ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا