تداوم نسل سپید

حداقل سابقه کاری مثبت در پروسه اسکیل ورکر استرالیا

پرسش شده توسط : آرش در تاریخ : شنبه 25 مهر 1394

سلام و وقت شما بخیر.

می خواستم بدونم برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر حداقل سابقه کاری لازم که به من امتیاز بدهد چند سال است؟

پاسخ :

با سلام

حداقل سابقه کاری مثبت  در پروسه مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر (یعنی سابقه کاری که به فرد امتیاز بدهد و در پرونده مهاجرتی موثر باشد) 3 سال سابقه کاری است که این سه سال کمترین امتیاز ممکن یعنی 5 امتیاز به فرد می دهد و حتما این سابقه کاری باید مرتبط با رشته تحصیلی باشد و پس از اخذ مدرک تحصیلی باشد.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیاسابقه کاریاسکیل ورکراسکیل ورکر استرالیاویزای استرالیاskill worker

لزوم داشتن سابقه کار در پروسه اسکیل ورکر استرالیاحداقل سابقه کاری در پروسه اسکیل استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۳۴ + ۲ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا