تداوم نسل سپید

داشتن اقوام درجه یک در استرالیا

پرسش شده توسط : محمدرضا ادينه پور در تاریخ : دوشنبه 9 آذر 1394

درود.متولد01/01/48 وکارمنديک سازمان مالي هستم.همسرم خانه دار است پسرم21ساله ومغازه تعوض روغن دارد.پسرکوچکم16سال داردو به زبان انگليسي مسلط ميباشد/ درضمن يکي از برادرانم با خانواده4 نفره در برت زندگي مکنند/ يکي ديگرازبرادرانم با خانواده 3 نفره در ادلايت/ خواهرم و همسرش نيز در همان ادلايت زندگي ميکنند/همچنين برادر ديگري دارم که خانواده 4 نفره و در ملبورن زندگي مکنند حالا سوالم از شمادوستان .جهت مهاجرت و اقامت بنده و خانواده ام چه کمکي ميتوانيدانجام دهيد؟متشکرم

پاسخ :

با سلام

شما با توجه به شرایط سنی و .. امکان مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص (اسکیل ورکر) را ندارید.تنها اگر اقوام شما به صورت قانونی مهاجرت کرده باشند شما می توانید توریستی و برای کوتاه مدت(3 ماه)  با ویزای توریستی و دعوتنامه به استرالیا بروید.

برچسب ها :
اقامت استرالیامهاجرت به استرالیااقوام درجه یک در استرالیاویزای استرالیا

دریافت ویزای تحصیلی استرالیاپروسه ی اسکیل ورکر استرالیا و مشاوره حضوری

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۲۸ + ۴ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا