تداوم نسل سپید

شرایط ویزای اقامت دائم استرالیا

پرسش شده توسط : اکرم در تاریخ : سه شنبه 22 تیر 1395

سلام من سرپرست فناوری اطلاعات یک شرکت هستم حدود 7 سال سابقه بیمه و کار دارم سنم 29 سال است رشته تحصیلی کارشناسی نا پیوسته از دانشگاه شیراز در رشته مهندسی نرم افزار امتحان ielts دادم ولی 5 شدم میخوام تلاش کنم 7 بگیرم فکر می کنید شرایط من برای ویزای دائم استرالیا چطور می باشد آیا من باید از کجا شروع کنم برای رشته تحصیلی گواهی اشتغال به کار کافی یا باید حتما باید گزارش پروژه تهیه کنم لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ :

با سلام

با شرایطی که شما دارید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و اخذ اقامت دائم استرالیا باید آیلتس 7 ایچ اسکیل ارائه کنید.

جهت اطلاعات بیشتر و دقیق تر و آگاهی از امتیاز فعلی و شرایط خود می توانید با دفتر موسسه تماس بگیرید مشاورین ما پاسخگوی شما خواهند بود.

برچسب ها :
کارشناسی ناپیوستهویزای اقامت دائم استرالیامهاجرت به استرالیااشتغالپروژهمهندسی نرم افزار

مشاوره ی مهاجرت به استرالیادانشجوی انصرافی و مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۲۴ + ۹ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا