تداوم نسل سپید

شرط الزامی مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : آرمان کریمی در تاریخ : پنجشنبه 30 اردیبهشت 1395

سلام. من 34 سالمه مدرک فوق لیسانس کشاورزی و سه سال سابقه کار در شهرداری دارم. مدرک زبان ندارم آیا می تونم در خارج از کشور کار پیدا کنم؟

شرایط چی می خواد؟

با تشکر

پاسخ :

با سلام

شما بدون داشتن مدرک زبان آیلتس (حداقل آیلتس 6 ایچ اسکیل) نمی توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص اقدام کنید.در واقع شما راهی جز گرفتن مدرک زبان ندارید و مدرک زبان و سابقه کار مرتبط با رشته ی تحصیلی از ملزومات اخذ ویزای استرالیا(اسکیل ورکر) و مهاجرت استرالیا می باشد.

برچسب ها :
فوق لیسانس کشاورزیسنسابقه کارمدرک زبان انگلیسی

ویزای اسکیل ورکر نه ویزای کار!دعوتنامه جهت ویزای استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۶۴ - ۳ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا