تداوم نسل سپید

مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا..

پرسش شده توسط : مانی در تاریخ : چهارشنبه 3 شهریور 1395

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما مشاورین محترم موسسه تداوم نسل سپید

من می خواهم برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و اخذ اقامت دائم استرالیا از این طریق اقدام نمایم می خواستم بدونم برای شروع کارم چه کار باید بکنم؟

پاسخ :

با سلام

شما چنانچه قصد مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص یا همان اسکیل ورکر را دارید و مایلید از این طریق اقامت دائم استرالیا را اخذ نمایید ابتدا باید شرایط لازم را داشته باشید . یعنی سن مجاز و مدرک تحصیلی مورد قبول دولت استرالیا و سابقه کار مرتبط با مدرک تحصیلی و نهایتا ،مدرک زبان انگلیسی.

شما برای اینکه از داشتن یا نداشتن شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص آگاه شوید می توانید با دفتر موسسه تداوم نسل سپید تماس بگیرید و ضمنا از امتیاز خود جهت مهاجرت به استرالیا آگاه شوید.مشاورین ما حتی المقدور پاسخگوی سوالات شما هستند و اگر چنانچه سوالات شما زیاد و تخصصی باشد به شما وقت مشاوره حضوری می دهند و شما می توانید همه ی سوالات خود را پیرامون مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا، از مشاور ارشد استرالیا بپرسید.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیامهاجرتمهاجرت از طریق تخصصاقامت استرالیااخذ اقامت دائم استرالیا

اخذ اقامت دائم استرالیا و زبان انگلیسی.عدم امکان اخذ اقامت استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۷۹ - ۴ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا