تداوم نسل سپید

آیلتس

آزمون PTE

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا / مدرک زبان انگلیسی برای ویزای استرالیا / زبان انگلیسی برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص


نحوه محاسبه ی امتیاز سن

باسلام و وقت بخیر، سوال من در مورد امتیاز سن هست . من متولد 1980/9/2 هستم . ایا تا تاریخ 2019/9/2 فقط میتونم 25 امتیاز سن رو دریافت کنم یا تاحدود سال دیگه مجاز هستم ؟ چون در حال حاضر نمره ایلتس رو ندارم و میخوام تو این مدت امتحان ایلتس بدم .

پرسش شده در تاریخ : شنبه 28 اردیبهشت 1398

آیلتس جنرال یا آکادمیک، کدامیک جهت مهاجرت به استرالیا مناسب است؟

با سلام. من برای دکتری در استرالیا درخواست داده ام و موفق به کسب پذیرش شده ام. دارای مدرک آیلتس 7.5 هست. میخواستم بپرسم به نظر مشاوران شما خوبه که من آیلتس جنرال هم بدهم و با رفتن به استرالیا پرونده اقامت باز کنم؟ لطفا مراحل آن و کمک موسسه شما در این زمینه رو ارسال کنید. با تشکر

پرسش شده در تاریخ : یکشنبه 22 اردیبهشت 1398

کدام نوع ویزا(ساب کلاس ) برای من مناسب تر است؟

سلام

من ۳۰سال سن دارم. کارشناسی آی تی خوندم. ۴سال سابقه کار مرتبط دارم.

همسرم هم مهندسی الکترونیک با ۸سال سابقه کار مرتبط هستن.

در حال خوندن زبان برا آیلتس هستم. خواستم بدونم به نظر شما برا کدوم نوع ویزای استرالیا اقدام کنم.

پرسش شده در تاریخ : یکشنبه 15 اردیبهشت 1398

مهندسین مکانیک و مهاجرت به استرالیا

سلام من مهندس مکانیک از دانشگاه علم و صنعت با سابقه کار هشت سال به بالا و نمره آیلتس 6 ایچ اسکیل و دارای همسر و یک فرزند و تاریخ تولد شهریور 59 هستم

با توجه به شرایط سنی ام اگز مرحله اسسمنت رو فست ترک انتخاب کنم آیا این امکان وجود داره که تا پایان شهریور دعوتنامه من صادر بشه که از امتیاز سنم استفاده کنم؟

تشکر

پرسش شده در تاریخ : پنجشنبه 5 اردیبهشت 1398

مهندسین صنایع و مهاجرت به استرالیا

با سلام

بنده دارای 34 سال سن با مدرک مهندسی صنایع دانشگاه آزاد تهران جنوب هستم و اخیرا دوره کارشناسی ارشد رشته MBA هم گذرانده ام. 4 سال سابقه کار در صنعت خودروسازی دارم و دارای فرزند 2 ساله. آیا با گذراندن دوره های زبان و اخذ آیلتس مورد نظر تا 1 سال آینده، شرایط مناسبی جهت اخذ ویزای اسکیل ورکر دارم یا خیر؟ ممنون از راهنماییتون

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 14 اسفند 1397

آیلتس آکادمیک یا جنرال

با عرض سلام و وقت بخیر

راستش میخواستم بدونم اگر آیلتس آکادمیک داشته باشیم هم باز قبوله یا باید فقط جنرال باشه؟

اگر بخوایم لیست به روز و دقیق مشاغل مورد نیاز ایالت های استرالیا رو ببینیم کدوم سایت باید بریم؟ و همینطور جدول امتیاز بندی رو؟

اینکه آیلتس 7 در هر چهار مهارت ضروریه یا اینکه اگر به طور کلی آیلتس 7 یا 8 داشته باشیم ولی با رعایت نمره حداقل 6 در هر چهار مهارت؟

اگر آیلتس هفت و نیم داشته باشیم امتیازش به چه صورت هست؟

با تشکر فراوان

پرسش شده در تاریخ : چهارشنبه 3 بهمن 1397

مهندسی صنایع و مهاجرت به استرالیا

با سلام

من لیسانس مامایی با 12 سال سابقه کار در ایران هستم 39 سال دارم و همسرم لیسانس مدیریت صنعتی و فوق لیسانس مهندسی صنایع می باشد که 12 سال سابقه کار در اداره گاز دارد و یک دختر 7 ساله دارم و سطح زبان من متوسط می باشد میخواستم بدونم من باید مدرک ایلتس بگیرم و بعد اقدام به تشکیل پرونده بکنم و ایا شانس مهاجرت به استرالیا داریم

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 25 دی 1397

مدرک mcse و مهاجرت به استرالیا

با سلام

ممنون از سایت خوبتون

من رشتم ارشد ارشد عمران هست ولی ۳سال سابقه کار تو زیر مجموعه سیستمهای حفاظتی نظارتی و اتومایون ساختمان به صورت حرفه ای دارم

الان هم میخوام مدرک mcse رو بگیرم و ۸سال تجربه عالی در زمینه شبکه حرفه ای دارم

متولد ۶۸ هستمو برای ایلتس اقدام نکردم

خواستم ببینم میتونم برای مهاجرت با این وضعیت اقدام کنم و مدرک mcse مورد قبول هست و امتیازم رو پر میکنه؟ متاهل هستم و نمیدونم تاثیر گذار باشه این موضوع

ممنون

پرسش شده در تاریخ : چهارشنبه 28 آذر 1397

شرایط سنی

سلام

من متولد مرداد 65 هستم و هشت ماه دیگه یعنی مرداد 98 پنج امتیاز برای سنم کم میشه، میخوام بدونم آیا امتیاز سن در مرحله ارزیابی محاسبه میشه، یا دعوت نامه یا در نهایت صدور ویزا؟؟

برای برنامه ریزی تاریخ امتحان زبانم این حیاتی هست برا من

اگه قراره در هر صورت من امتیاز سن رو از دست بدم، امتحان زبان رو دیرتر بدم ک بتونم 7 ایلتس رو بگیرم و یکبار امتحان بدم،

پرسش شده در تاریخ : چهارشنبه 21 آذر 1397

کارشناسی IT NETWORK و مهاجرت به استرالیا

سلام و عرض ادب .

بنده متول 1371 هستم و در حال حاظر دانشجوی کارشناسی ناپیوسته IT Network هستم دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شماره 1 تهران , که جزو مشاغل مورد نیاز استرالیا می باشد .

میخواستم بدونم با مدرک زبان ایلتس 6 به بالا و سابقه کار میتونم واسه اقامت درخواست بدم؟

نکته مهم این هست که سابقه کار چند سال باید باشه و ایا حتما باید بیمه رد شده باشه و یا میشه به صورت دیگه ثابت کرد ؟ به چه صورت ؟

بسیار سپاس گذارم .

پرسش شده در تاریخ : دوشنبه 5 آذر 1397

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا