تداوم نسل سپید

اسپانسر

اقامت دائم استرالیا و اسپانسر ایالتی

اقامت دائم استرالیا و اسپانسر ایالتی : اسپانسر ایالتی یکی از روشهای بسیار عالی جهت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم این کشور میباشد.


کارشناس ارشد آی تی و مهاجرت به استرالیا

سلام. بنده ۳۴ سال دارم، دکتر داروساز با سابقه ۱۰ سال هستم. خانم بنده ۳۰ سال، کارشناسی ارشد رشته IT با سابقه ۵ سال و یک بچه زیر ۲ سال داریم.

۱. چه امتحاناتی را باید در خصوص رشته خودم که داروسازی است باید گذرانده شود و آیا این امتحانات قبل از ورود به استرالیا باید داده شود و یا بعد از ورود؟

۲. از طریق خودم به عنوان داروساز اقدام شود بهتر است یا از طریق همسرم که کارشناسی ارشد رشته IT است؟ (چراکه گویا رشته داروسازی جزو رشته های موقت محسوب میشه و باید اسپانسر ایالتی داشته باشیم.)

۳. از آنجایی که رشته داروسازی جزو رشته های موقت تعریف شده است، در صورتی که از طرف خانمم اقدام کنیم، آیا امتیاز همسر (بنده که داروساز هستم) هم برای ایشان قابل لحاظ است؟

پرسش شده در تاریخ : دوشنبه 27 اسفند 1397

امتیاز سابقه کار در دوران سربازی

سلام.لیسانس مهندسی الکترونیک هستم با 3 سال سابقه کار که 2 سال آن در کارخانه فولاد و تخصصی و 1 سال در شرکت راهسازی بیمه من رد شده اما میتونم در شرح وظایفم یه جوری بنویسم که مرتبط با رشته حساب بشه. سوال من اینه که

1-برای دوران سربازی میشه سابقه ارائه داد؟

2-قبل از سربازی 8 ماه کار کردم توو هکون شرکت البته بدون بیمه. این هم میشه جزء سوابق حساب آورد؟ چون من به 5 سال سابقه نیاز دارم.

3-با 60 امتیاز + 5 امتیاز اسپانسرشیپ میشه برای 190 با توجه به رشتم به نتیجه رسید و اقامت گرفت؟

پرسش شده در تاریخ : شنبه 8 دی 1397

مهندسی نفت در سال 2017

با سلام

ببخشید میخواستم ببینم رشته ی مهندسی نفت برای ساب کلاس190 جز مشاغلی که نیاز به اسپانسر هست هنوز موجود هست؟

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 30 آبان 1396

متخصصین شبکه و مهاجرت به استرالیا

باسلام،بنده لیسانس مترجمی زبان دارم ولی تخصصم شبکه (cisco,mikrotik,mcse)هست,با نمره ایلتس ۸و وناتی می توان برای اقامت دائم و یا ویزای کلاس ۴۸۹ باکمک اسپانسر ایالتی اقدام کرد؟ایا باید رشته تحصیلی با تخصص یکی باشه؟ممنون از راهنمایی

پرسش شده در تاریخ : دوشنبه 29 آبان 1396

درخواست اسپانسرشیپ

با سلام

من حدود 5 ماه پیش جواب مثبت assessment رو از EA دریافت کردم و در EOI برای ایالت NSW درخواست اسپانسرشیپ دادم برای ویزای 190. میخوام بدونم که:

1- معمولا چقدر طول میکشه که دعوتنامه NSW برام بیاد؟

2- آیا من باید در این فاصله کاری انجام بدم یا خیر؟ منظورم اینه که باید ایمیلی ارسال کنم؟ چیزی رو از جایی پیگیری کنم؟

ممنون که پاسخ میدید

پرسش شده در تاریخ : دوشنبه 8 خرداد 1396

مدت زمان صدور ویزا

سلام.

میخواستم بدونم مدت زمان صدور ویزای دانشجویی و ویزای ( تخصص کاری با مدرک دانشگاهی و بیمه مرتبط که اسپانسر فامیلی شده) به ترتیب چقدر طول میکشه؟

پرسش شده در تاریخ : پنجشنبه 23 اردیبهشت 1395

ویزای ساب کلاس 489

با سلام!

خسته نباشید!

کمال تشکر و قدردانی در خصوص پاسخهای جامع و کاملی که در این بخش ارائه مینمائیدرادارم.

اگر فردی با ویزای موقت 489 وارد استرالیا گردد,پس از دو سال که یکسال آنرا نیز بصورت دائم در ایالت اسپانسر کننده کار رسمی انجام داده میتواند درخواست ویزای دائم 887 را ارائه دهد.در چنین شرایطی(هنگام درخواست ویزای 887) آیا بازهم باید شرایط سنی ویزای اسکیل ورکر(سن زیر 50 سال) را داشته باشد!؟آیا برای داشتن امتیاز از آیتم سن حتما باید زیر 45 سال سن داشته باشد یا شرایط امتیاز بندی ویزای 887 برای دارندگان ویزای 489 بصورت دیگری میباشد؟بطور مثال اگر فردی با 44 سال سن و ویزای 489 وارد استرالیا شود بعد از دو سال برای درخواست ویزای 887 چه شرایطی به لحاظ سنی و امتیازی خواهد داشت؟

با تشکر

پرسش شده در تاریخ : دوشنبه 30 آذر 1394

ویزای 489 و آیلتس اورال 7

سلام

من فوق لیسانس کامپیوتر دارم و آیلتس اورال هفت(اما همه اسکیلزا هفت نشده و بالای شش هست)

متاهل هستم

سن :31 و سابقه کار با بیمه کمتر از دو سال و بدون بیمه : حدود 6 سال

خواستم بدونم برای 489 اقدام کنیم خوبه یا نه؟ ایا ایالت اسپانسر کننده ای وجود داره؟

من با عنوان شغلی برنامه ویس اقدام کردم

پرسش شده در تاریخ : شنبه 28 آذر 1394

اخذ اسپانسرشیپ

آیا گرفتن اسپانسرشیپ به سابقه کاری مربوط است؟

پرسش شده در تاریخ : یکشنبه 24 آبان 1394

کار در ایالت اسپانسر کننده با ویزای 190

در مهاجرت به استرالیا با ویزای 190 آیا لزوما باید در 2 سال اول حضور در ایالت اسپانسر کننده کار مرتبط انجام داد؟

پرسش شده در تاریخ : چهارشنبه 8 مهر 1394

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا