تداوم نسل سپید

اقامت دائم استرالیا

پناهندگی استرالیا

پناهندگی استرالیا : مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی یکی از پرسش های متداول کاربران است . با قوانین پناهندگی استرالیا آشنا شوید


شهروندی استرالیا دشوارتر می‌شود

ترنبول شرایط جدید اعطای شهروندی استرالیا را شرح داده که از جمله شامل پایبندی به ارزش‌های استرالیایی است که این شرایط شهروندی استرالیا را سخت تر میکند


ویزای سرمایه گذاری استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری یکی از روشهای نسبتا مرسوم جهت اخذ اقامت دائم استرالیا است که شرایط ویژه مالی را از طرف متقاضیان مهاجرت میطلبد.


سیاست‌های استرالیا برای مقابله با پناهجویان

سیاست‌های دولت استرالیا برای مقابله و جلوگیری از ورود پناهجویان غیر قانونی


ویزای مهاجرت به استرالیا

ویزای مهاجرت به استرالیا که خود انواع متعددی دارد یکی از روشهای مهاجرت به استرالیا است که شرایط و ضوابط خاص خود را دارد.


اقامت دائم استرالیا و اسپانسر ایالتی

اقامت دائم استرالیا و اسپانسر ایالتی : اسپانسر ایالتی یکی از روشهای بسیار عالی جهت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم این کشور میباشد.


مهاجرت استرالیا - اقامت دائم استرالیا

مهاجرت قانونی با استرالیا : مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا - مهاجرت به استرالیا با کمترین هزینه


ویزای خویشاوندی استرالیا

ویزای خویشاوندی استرالیا : ویزای خویشاوندی یکی از تدابیر اداره مهاجت استرالیا است که گاهی از آن تحت عنوان ویزای خانوادگی یاد میشود ، مهاجرت خانوادگی به استرالیا


شرایط مهاجرت استرالیا

مهاجرت به استرالیا : بررسی شرایط مهاجرت به استرالیا - نحوه امتیازبندی ویزای اسکل ورکر استرالیا


روشهای مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا : روشهای مهاجرت به استرالیا متنوع است و شرایط مختلفی دارد که متقاضی مهاجرت به استرالیا میتواند از آنها بهرمند شود


ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا : ویزای تحصیلی استرالیا برای دانشجویان خارجی درنظر گرفته شده است که قصد دارند جهت تکمیل تحصیلات خوددر دانشگاههای استرالیا ادامه تحصیل دهند


پرسشهای متداول

پرسش ها و سوالات متداول در رابطه با اسسمنت استرالیا، ویزای استرالیا و مهاجرت به استرالیا


مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص یکی از بهترین روشهای اخذ اقامت دائم استرالیاست که متقضیان بسیار زیادی در ایران دارد. مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص حرفه ماست


ویزای استرالیا و انواع آن

ویزای استرالیا، ویزای اسکیل ورکر استرالیا، ویزای 189 استرالیا، ویزای 190 استرالیا، ویزای 489 استرالیا


ویزای استرالیا - کلاس 190

اقامت دائم استرالیا از طریق تخصص و مهارت با اسپانسر ایالتی - ویزای 190 استرالیا


ویزای استرالیا - کلاس 489

ویزای 489 ویزای اقامت موقت ایالتی 4 ساله استرالیا برای متقاضیانی است که نتوانسته اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند


ویزای استرالیا - کلاس 189

ویزای استرالیا - کلاس 189 : این نوع از ویزای مهاجرت به استرالیا به جهت داشتن اقامت دائم در استرالیا بهترین نوع مهاجرت به استرالیا میباشد


بهترین روش مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا یکی از روشهای موفق مهاجرتی است که نیاز به تخصص، تسلط به زبان انگلیسی و شرایط سنی مناسب دارد.


امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا

امتیاز بندی ویزای استرالیا 2017 : امتیاز بندی ابزاری است برای اداره مهاجرت استرالیا جهت تشخیص واجد شرایط بودن متقاضیان ویزای استرالیا


سابقه کاری مورد قبول

با سلام

سوالم در زمینه ی سابقه ی شغلی هست . که توضیحات یشتری را اگر ممکنه در اختیار ما بگذارید .

مثلا اینکه اگر من شغلم در زمینه ی برنامه نویسی اندروید باشد و برنامه ها در کافه بازار یا سایت های مختلف ارائه شده باشد ایا این سایقه ی کاری محسوب میشود و یا باید حتما سابقه کاری با بیمه داشته باشیم


لیسانس برق و مهاجرت به استرالیا

سلام

من 26 سال دارم ولیسانس برق-الکترونیک از دانشگاه آزاد دارم

میخواستم بدونم من مدرک فنی و حرفه ای در مورد کابینت سازی دارم و آیلتس 7 دارم میخواستم بدونم آیا شرایط من برای مهاجرت مناسبه ؟


ویزای توریستی و وثیقه

با عرض سلام

پدر و مادرم براى ديدن ما ميخوان بيان استراليا و كمى هم ازمراقب همسرم باشند چون خانمم بارداره و فقط مادرش اينجاست كه اون پيشن هست و بيمارى قند خون داره و من هم روزى تقريبا ١٢ ساعت كار ميكنم

من از چه طريقى ميتونم اقدام كنم كه اونا بتونن تا كريسمس اينجا باشن و پول زيدى هم نخواد

ايا بايد پولى براى وصيغه بزاريم ؟

ممنون


مهندسی عمران و مهاجرت به استرالیا

من مهندسی عمران با معدل 13 از دانشگاه آزاد دارم.32 ساله هستم.9 سال سابقه بیمه مرتبط دارم.حدس میزنم آیلتس 6 بگیرم.چقذر شانس برای مهاجرت به استرالیا دارم؟همسرم ارشد بازرگانی بین الملل با 27 ماه سابقه بیمه داره


فوق لیسانس هوش مصنوعی و مهاجرت به استرالیا

بنده لیسانس برق الکترونیک و فوق لیسانس مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی هستم. در لیست رشته‌های مورد نیاز رشته هوش مصنوعی نبود و فقط مهندس نرم‌افزار بود. میشه راهنمایی بفرمایید که وضعیت چطور هست و اصلا نمره‌ای واسم حساب میشه یا نه.


دیپلم کامپیوتر و مهاجرت به استرالیا.

سلام خسته نباشید من مدرک دیپلم کامپیوتر دارم سن منم 25 هستش ایا میتونم با این مدرک برای مهاجرت اقدام کنم شرایطش رو برام بگین لطفا ، تشکر از همتون


لزوم ایچ اسکیل بودن آیلتس

باسلام واحترام،

آیا به جای 6ایچ کیل

میتوان 6.5 اورال را ارائه کرد.

با تشکر وسپاس فراوان


ویزای توریستی برای دیدن اقوام درجه یک

با سلام و خسته نباشید .

برای دیدن برادرم و خانواده اش قصد سفر به استرالیا را دارم . دخترم برای مراقبت از من طی سفر باید همراهم باشد . آیا امکان گرفتن ویزا برای هر دو ما هست . همسرم و پدر و مادرم ،ساکن ایران هستند . دخترم دانش آموز است و خودم خانه دار هستم .

به چه صورت باید اقدام کنم. تشکر از شما


آیلتس برای مهندسین عمران

با سلام

جهت مهاجرت به استرالیا 2017 به عنوان مهندس عمران ایا نیاز به ایلتس جنرال است یا آکادمیک؟؟ با تشکر


تغییر امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا

با سلام

ميخواستم بپرسم كه چقدر احتمال داره نحوه امتياز بندي واجدين شرايط تا سال 2020 تغيير پيدا كنه؟ من الان 25 سالمه و حسابدار هستم و دارم رو اين آيتم ها تلاش ميكنم تا سال 2020 براي استراليا اقدام كنم


امتیاز همسر در ویزای اسکیل

سلام

در سیستم امتیاز بندی ویزای اسکیل ورکر استرالیا ذکر شده  که یکی از موراد موثر در امتیازبندی مربوط به ۵ امتیاز همسر می باشد، در صورتی که همسر سن ۳۴ سال و رشته تحصیلی ارشد مهندسی کشاورزی و نمره آیلتس ۶ را داشته باشد ولی بدونه سابقه کاری باشد ایا میتواند ۵ امتیاز را بگیرد؟


مهندسی مکانیک و مهاجرت به استرالیا

با سلام مدرک تحصیلی بنده مهندسی میکانیک گرایش ساخت تولید می باشد حدود یک سالو نیم در یک شرکت سابقه کار دارم و دو سال هم من و برادرانم يه شرکت مهندسی ثبت کرده آیم و سازنده دستگاه های صنعتی هستیم و اورگانهاي دولتی و دانشگاه ها شرکت های خصوصی را تجهیز به دستگاه(چاپگر سه بعدی و اسکنر سه

بعدی)کرده آیم آیا از طریق تخصص شرکتمان می توانیم در کشور استرالیا اقامت بگریم؟سن اعضای شرکت 28و 32سال می باشد در غیر این صورت لطفا بیشتر راهنمایی فرمایید.واینکه آیا ثبت شرکت جزو سابقه کار محصوب میشود؟(اعضای اصلی شرکت سازنده دستگاه می باشند) با تشکر


دکتری صنایع غذایی برای مهاجرت به استرالیا

با سلام

دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی- شیمی مواد غذایی دارم. 32 سال سن و آیلتس 7 دارم اما سابقه کار 2 سال بدون بیمه و تنها با گواهی شرکت را دارم. می توان برای مهاجرت از راه تخصص اقدام کنم.

با تشکر


مهندسین کامپیوتر و مهاجرت به استرالیا

با سلام

بنده مهندسی کامپیوتر دارم متاهل هستم و همسرم هم مهندسی کامپیوتر دارد هر دو نفر ما 27 سال سن داریم

بنده دارای یک ثبت اختراع هستم و یک پروژه در حوزه انفورماتیک پزشکی دارم که مجوز دانش بنیان را در کشور داراست همینطور بنده رتبه 144 کنکور فوق لیسانس انفورماتیک پزشکی هستم

در شرف تکمیل زبان انگلیسی جهت اخذ آیلتس هستم

ما میخواهیم به استرالیا مهاجرت نماییم

به کمک کارشناسی شما نیازمندیم

با تشکر


راه سریع و کم هزینه مهاجرت به استرالیا

بنده دارای مهندسی کامپیوتر وهمسر بنده لیسانس پرستاری و کمتر از 31 سال سن داریم لطفا مشاوره بدهید راه ورود سریع و کم هزینه به استرالیا


شانس کسب اقامت دائم استرالیا

سلام خسته نباشید

سن:۳۱

تحصیلات:کارشناسی مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات

وضعیت تاهل:مجرد

سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی:۵۲ ماه

سوال:آیا بنده شانس کسب اقامت کشور استرالیا را دارم

تشکر


شانس مثبت بودن پروسه ی مهاجرت استرالیا

متاهل،مهندس it وداراي گواهي MTCNA,MTCTCEازMikritic ومدارك فني حرفه اي كامپيوتروآرايش وپيرايش هستم.همسرم داراي مدارك بين المللي ورزشي و حكمهاي متعددقهرماني +ويزاي كانادا ومدرك آيلتس هستن.شانس قبولي مهاجرتمون و زمان اخذ اقامتنون و هزينه چقدر هست لطفاً پاسخ سوالمو دارسال كنيدو بفرماييددرصورت لزوم تا به دفترتون مراجعه كنيم


مهندسی شیمی و مهاجرت به استرالیا

سلام خسته نباشید من مهندسی شیمی از دانشگاه دولتی شیراز با26سال سن و مدرک زبان 7.5 و یک سال سابقه کار مرتبط در زمینه نفت و گاز آیا در کشور استرالیا فرصت شغلی مناسب برام وجود داره؟


شانسی برای مهاجرت

با سلام و وقت بخیر

شانس مهاجرت برای اینجانب چقدر می باشد:

فوق لیسانس حسابدازی از دانشگاه آزاد قزوین - با معدل 16

کارشناسی حسابداری از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 16.5

کاردانی حسابداری از دانشگاه آزاد تهران با معدل 17.5

31 سال

آیلتس 7

9 سال سابقه کار مرتبط

با تشکر.


ایلتس 6.5

با سلام من مدرکم رو از اموزش عالی فارابی (زیر نظر وزارت علوم) گرفتم مدرک من معادل لیسانس هستش در رشته it میخواستم ببینم با ایلس 6.5 هم دارم میتوانم اقدام کنم


مهاجرت به استرالیا از طریق کار

با سلام و خسته نباشید

یکی از دوستان من ویزای کار استرالیا رو حدود 3 سال پیش اخذ کرد و الان در حدود 2 سال هست که در استرالیا بیکار هستش و از نظر روحی شرایط مناسبی نداره

میخواستم بدونم آیا موسسه شما تضمینی برای شاغل شدن تو استرالیا میدهد یا خیر؟

سوال دیگه من هم این هستش که آیا ویزای تخصص با ویزای کار متفاوت هست ؟


شرایط و مدرک تحصیلی جهت مهاجرت به استرالیا

با سلام. 33 سال سن با مدرک کارشناسی عمران (کاردانی و سپس کارشناسی ناپیوسته) با 6 سال سابقه کار مرتبط و بدون مدرک زبان(احتمالا با نمره 6) و همسرم با مدرک مترجمی زبان انگلیسی و بدون سابقه کار و بدون مدرک زبان . آیا رشته قنادی جزو مشاغل مورد نیاز است؟ لطفا وضعیت مهاجرتی ما رو مشخص کنید.


شانسی برای اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا

فوق لیسانس مهندسی عمران گرایش زلزله هستم 5سابقه کار دارم(غیر مرتیط با رشته)مدیر برنامه ریزی شرکت it هستم

ایا شانسی برای اخذ ویزای دائم استرالیا رو دارم؟

ممنون


مزایای اخذ ویزای استرالیا

با درود و خسته نباشید

سپاسگذارم از اینکه زمانی رو برای پاسخگویی به پرسش های کاربران صرف میکنید.

با توجه به شرایط نسبتا سخت دریافت ویزای تخصص استرالیا ( که گاها منجر به اخذ اقامت دائم در ابتدای پروسه مهاجرت به استرالیا نخواهد شد ) چه دلایلی وجود دارد که متقاضیان اینقدر اصرار به دریافت این ویزا رو دارند.

منظورم این است که حتما مزایایی باید وجود داشته باشه تا اینهمه متقاضی را متقاعد به این اخذ ویزای استرالیا میکند.

البته من در سایت مطالب زیادی رو مطالعه کردم ولی از اونجاییکه این مطالب به صورت پراکنده در بخشهای مختلف سایت و همچنین برخی از آنها که در لابلای پرسشهای سایرین وجود داشت موجود بود تصویر کاملی از این مزایا بدست نیاوردم.

من شرایط مهاجرت به استرالیا رو دارم و خیلی دلم میخواد با دید باز وارد این پروسه بشم

با تشکر از راهنمایی شما


مهاجرت به استرالیا و سطح زبان انگلیسی

سلام.برای اخذ اقامت دائم تنها مشکلم بالابردن سطح زبانم هست.لطفا بنده را در جهت بالابردن سطح زبانم طی یکسال راهنمایی بفرمایید.سپاسگزارم


شانس بالای اخذ اقامت دائم استرالیا

با عرض سلام و وقت بخیر

شانس دریافت ویزا (مهاجرت از طریق تخصص) برای اینجانب چقدر می باشد:

دکتری برق (سیستم قدرت)

29 سال

آیلتس 7 (در هر مهارت)

4 سال سابقه کار مرتبط

با تشکر.


مهاجرت استرالیا در کوتاهترین زمان

با سلام

من 36 ساله هستم، مجرد ، فوق لیسانس گرافیک ، 4 سال سابقه بیمه دارم ، تا بحال آیلتس شرکت نکردم ، می خواستم شرایط مهاجرت به استرالیا در کوتاه ترین زمان رو بدونم ، ممنون


مهاجرت به استرالیا از طریق سابقه کار فنی

با سلام

من مکانیک خودرو دارای سابقه کار وهمچنین مدارک فنی معتبر میباشم برای مهاجرت چه روشهایی موجود میباشد


بهترین راه اخذ اقامت استرالیا(2016)

با سلام

می خواستم بدونم بهترین راه برای اخذ اقامت استرالیا چه راهیه؟(سریعترین راه و مطمئن ترین راه جهت مهاجرت قانونی به استرالیا منظورم هست)

البته این رو هم باید بگم که من یه جوون ایرانی تحصیل کرده و مجردم و سرمایه آنچنانی ندارم که بتونم از طریق سرمایه گذاری و یا خرید ملک و .. که نیاز به سرمایه زیادی داره برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنم.

با تشکر از پاسخگویی


مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا..

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما مشاورین محترم موسسه تداوم نسل سپید

من می خواهم برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و اخذ اقامت دائم استرالیا از این طریق اقدام نمایم می خواستم بدونم برای شروع کارم چه کار باید بکنم؟


موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا