تداوم نسل سپید

امتیاز همسر

کارشناس ارشد آی تی و مهاجرت به استرالیا

سلام. بنده ۳۴ سال دارم، دکتر داروساز با سابقه ۱۰ سال هستم. خانم بنده ۳۰ سال، کارشناسی ارشد رشته IT با سابقه ۵ سال و یک بچه زیر ۲ سال داریم.

۱. چه امتحاناتی را باید در خصوص رشته خودم که داروسازی است باید گذرانده شود و آیا این امتحانات قبل از ورود به استرالیا باید داده شود و یا بعد از ورود؟

۲. از طریق خودم به عنوان داروساز اقدام شود بهتر است یا از طریق همسرم که کارشناسی ارشد رشته IT است؟ (چراکه گویا رشته داروسازی جزو رشته های موقت محسوب میشه و باید اسپانسر ایالتی داشته باشیم.)

۳. از آنجایی که رشته داروسازی جزو رشته های موقت تعریف شده است، در صورتی که از طرف خانمم اقدام کنیم، آیا امتیاز همسر (بنده که داروساز هستم) هم برای ایشان قابل لحاظ است؟

پرسش شده در تاریخ : دوشنبه 27 اسفند 1397

مهندسین صنایع و مهاجرت استرالیا

باسلام

من 33 ساله مهندس صنایع با 8 سال سابقه کار و مدیر پروژه در شرکت نفتی هستم در ضمن همسر بنده مهندس کامپیوتر با 5 سال سابقه کار بیمه ای می باشند.لطفا بنده را در خصوص امکان اخذ ویزای کار و شرایط آن مطلع فرمایید

با تشکر

پرسش شده در تاریخ : شنبه 23 دی 1396

امتیاز همسر در ویزای اسکیل

سلام

در سیستم امتیاز بندی ویزای اسکیل ورکر استرالیا ذکر شده  که یکی از موراد موثر در امتیازبندی مربوط به ۵ امتیاز همسر می باشد، در صورتی که همسر سن ۳۴ سال و رشته تحصیلی ارشد مهندسی کشاورزی و نمره آیلتس ۶ را داشته باشد ولی بدونه سابقه کاری باشد ایا میتواند ۵ امتیاز را بگیرد؟

پرسش شده در تاریخ : شنبه 13 خرداد 1396

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا