تداوم نسل سپید

مشاوره مهاجرت استرالیا

وکیل مارا - مهاجرت به استرالیا

سازمان مارا (MARA) که مخفف Migration Agents Registration Authority می باشد در برگیرنده وکلای ثبت شده استرالیاست.


بهترین کشور برای مهاجرت

بهترین کشور برای مهاجرت کدام کشور است ؟ معیارهای انتخاب یک کشور برای مهاجرت با توجه بتوانایی های فرد مهاجر چیست؟ استرالیا بهترین کشور برای مهاجرت ایرانیان است


ویزای سرمایه گذاری استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری یکی از روشهای نسبتا مرسوم جهت اخذ اقامت دائم استرالیا است که شرایط ویژه مالی را از طرف متقاضیان مهاجرت میطلبد.


مهاجرت استرالیا - اقامت دائم استرالیا

مهاجرت قانونی با استرالیا : مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا - مهاجرت به استرالیا با کمترین هزینه


خدمات پس از اخذ ویزای استرالیا

خدمات موسسه تداوم نسل سپید پس از اخذ ویزای اسکیل ورکر همراه شما در خاک استرالیا :: ویزای استرالیا


روشهای مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا : روشهای مهاجرت به استرالیا متنوع است و شرایط مختلفی دارد که متقاضی مهاجرت به استرالیا میتواند از آنها بهرمند شود


پرسشهای متداول

پرسش ها و سوالات متداول در رابطه با اسسمنت استرالیا، ویزای استرالیا و مهاجرت به استرالیا


خدمات اسکیل ورکر تا دریافت ویزا

ویزای اسکیل ورکر : خدمات اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا تا قبل از دریافت ویزای استرالیا


خدمات از ابتدای پروسه تا اخذ اسسمنت (Assessment)

یکی از مهمترین مراحل اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا دریافت ارزشیابی مثبت (اسسمنت)از سازمان های مربوطه قبل از لاج پرونده می باشد.


ویزای استرالیا - کلاس 189

ویزای استرالیا - کلاس 189 : این نوع از ویزای مهاجرت به استرالیا به جهت داشتن اقامت دائم در استرالیا بهترین نوع مهاجرت به استرالیا میباشد


درخواست ارزیابی و مشاوره ..

درخواست ارزیابی و مشاوره برای مهاجرت استرالیا


جایگزین مشاوره ی حضوری برای شهرستانی ها

ضمن عرض سلام و خسته نباشید

من میخواهم برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص اقدام کنم سایت شما را به طور کامل مطالعه کردم ولی همچنان سوالاتی در زمینه ی مهاجرت به استرالیا دارم.متاسفانه با خیلی شرکت ها هم که تماس میگیرم تلفنی پاسخگوی سوالات من نیستند و من مایل هستم که یک مشاوره ی کامل پیرو مهاجرت به استرالیا را داشته باشم حال سوال من از شما این است که آیا موسسه ی شما شعبه ای در شهرستان های دیگر دارد یا ندارد؟و چگونه من میتوانم از مشاوره ی شما جهت پاسخ گرفتن پرسش هایم در زمینه مهاجرت به استرالیا مطلع شوم ؟(من شهرستان هستم و امکان آمدن به تهران به آسانی به خاطر شرایط شغلی برایم مقدور نیست).


وقت مشاوره ی حضوری.

من کارشناس کامپیوتر خوندم سابقه کار مرتبط ندارم آیا میتونم برای مین اپلیکنت شدن اقدام کنم؟ با آوردن سابقه کاری و معرفی نامه و فیش حقوقی امکانش هست یا حتما باید سابقه بیمه داشته باشم؟لطفآ من رو راهنمایی کنید و اگر میشه به من و همسرم وقت مشاوره حضوری بدین.

مچکرم.


مهاجرت به استرالیا و سطح زبان انگلیسی

سلام.برای اخذ اقامت دائم تنها مشکلم بالابردن سطح زبانم هست.لطفا بنده را در جهت بالابردن سطح زبانم طی یکسال راهنمایی بفرمایید.سپاسگزارم


مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا..

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما مشاورین محترم موسسه تداوم نسل سپید

من می خواهم برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و اخذ اقامت دائم استرالیا از این طریق اقدام نمایم می خواستم بدونم برای شروع کارم چه کار باید بکنم؟


وقت مشاوره ی حضوری!

با سلام

یه وقت مشاوره میخواستم برام بزارید و حضوری صحبت کنیم

با تشکر


مشاوره ی مهاجرت به استرالیا

جهت اقدام مهاجرت به استرالیا نیاز به مشاوره دارم. در ضمن من استاد دانشگاه هستم


الزام سابقه کار مرتبط در پروسه مهاجرت استرالیا

با درود و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران.اینجانب 33 ساله متولد تهران دارای مدرک کارشناسی فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT و دارای سابقه کار در شهرداری تهران پروژه جهانی رصدخانه های شهری urban observatory هستم و در حال حاضر بعنوان افسر مهندس برق و الکترونیک کشتی با مدرک ETO مشغول به کار هستم.درخواست اینجانب راهنمایی و مشاوره جهت مهاجرت به استرالیا بر اساس هریک از شرایط فوق مندرج میباشد.ارادتمند شما سهراب لشکری


مهاجرت به استرالیا و خدمات موسسه ما

سلام

من 29 ساله و مجرد هستم. لیسانس برق الکترونیک از دانشگاه آزاد کرج و در حال انجام مراحل مربوط به پایان نامه ارشد در دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران در رشته آموزش زبان انگلیسی هستم.5سال و نیم سابقه کار مرتبط با رشته برق با سابقه بیمه دارم. در حال مطالعه برای گرفتن مدرک آیلتس هستم و فکر می کنم بتونم ظرف چندماه مطالعه نمره 7 بگیرم.فکر می کنید شانسی برای مهاجرت به استرالیا دارم.چطور می تونم از خدمات موسسه شما استفاده کنم؟


شروع پروسه ی مهاجرت به استرالیا

سلام

برای شروع و گرفتن ویزای اسکیل وورکر به مشاوره نیاز دارم. چطور میتونم راهنمایی بگیرم.

لیسانس برق الکترونیک و کارشناس ارشد قدرت هستم. ایا برای شروع پروسه نیاز به مدرک ایلتس میباشد؟


اهمیت بیمه در سابقه کار

بال سلام

من لیسانس فیزیک و 11 سال سابقه کار در شرکت های مختلف در زمینه کامپیوتر و بیمه منقطع دارم. هدف من ویزای 189 استرالیا از طریق RPL است.

می خواستم از شما سوال کنم برای این 11 سال، چه تعداد فیش حقوقی لازمه و آیا به نظر شما از بیمه حرفی به میون بیارم یا نه؟

با تشکر فراوان از شما.


تهیه cdr برای سازمان مهندسین

با سلام و عرض خسته نباشید

امتیاز دانشگاه آزاد کرج چقدر است ؟

دانشگاه آزاد کرج با تهران از لحاظ امتیاز متفاوت است؟

چطور میتوانیم cdr بگیریم ؟

من از موسسه ی تیف که استرالیایی هست در مجتمع فنی تهران مدرک مدیریت دارم آیا این مدرک را قبول دارند؟


امتیاز بندی دانشگاهها

با سلام

میخواستم بدونم مدرک کارشناسی برق الکترونیک دانشگاه غیرانتفاهی و کارشناسی ارشد برق قدرت دانشگاه ازاد مازندران چند امتیاز دارد. در واقع اطلاعات امتیاز بندی دانشگاه ها را چطور میتوان متوجه شد


امتیاز ویزای اسکیل ورکر استرالیا

با سلام.خواهان داشتن اطلاعات در مورد امتیاز خودم و همسرم هستم برای مهاجرت


فرم امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا !

درخواست فرم امتیاز بندی


ویزای کلاس 489

با سلام، بنده اسسمنت دارم، اما مشکل اخذ نمره آیلتس بالا دارم، چنانچه برای استفاده از ویزای 489 از طریق ازدواج صوری با خانمی که خواهرشون مقیم استرالیا بوده و مدارک دال بر زندگی در مناطق کم جمعیت نیو سات ولز ارائه نمایند اقدام کنم و 10 امتیاز بگیرم، آیا مناسب ارزیابی می کنید؟ دادن وقت مشاوره حضوری هم در صورت امکان مزید امتنان خواهد بود. متشکرم.


ویزای ساب کلاس 489

با سلام!

خسته نباشید!

کمال تشکر و قدردانی در خصوص پاسخهای جامع و کاملی که در این بخش ارائه مینمائیدرادارم.

اگر فردی با ویزای موقت 489 وارد استرالیا گردد,پس از دو سال که یکسال آنرا نیز بصورت دائم در ایالت اسپانسر کننده کار رسمی انجام داده میتواند درخواست ویزای دائم 887 را ارائه دهد.در چنین شرایطی(هنگام درخواست ویزای 887) آیا بازهم باید شرایط سنی ویزای اسکیل ورکر(سن زیر 50 سال) را داشته باشد!؟آیا برای داشتن امتیاز از آیتم سن حتما باید زیر 45 سال سن داشته باشد یا شرایط امتیاز بندی ویزای 887 برای دارندگان ویزای 489 بصورت دیگری میباشد؟بطور مثال اگر فردی با 44 سال سن و ویزای 489 وارد استرالیا شود بعد از دو سال برای درخواست ویزای 887 چه شرایطی به لحاظ سنی و امتیازی خواهد داشت؟

با تشکر


پروسه ی اسکیل ورکر استرالیا و مشاوره حضوری

سلام

من گواهی همکاری با یک شرکتی رو قبلن فرستاده بودم. الان که در مراحل آخر روند صدور ویزا 489 هستم، مدارک بیشتری برای اثبات سابقه کار ازم خواستن که میتونه شامل قرارداد، فیش حقوقی و ... باشه. متاسفانه من طی سه سالی که در شرکت مورد نظر بودم، بیمه نشدم. حالا میخوام از دوستانم در شرکت بخوام که قراردادی بنویسن که ببرم برای ترجمه و ارسال. به نظر شما چه مواردی رو باید در قرارداد ذکر کرد و چه چیزی رو بهتره که ننوشت!

ساعات کار، شروع و پایان قرارداد، سمت و شرح وظایف و... ؟؟

آیا حرفی از حقوق و مزایا و کسورات زده بشه( ضمن اینکه کسوراتی نداشته چون بیمه نبودم). مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون


ویزای توریستی و انواع ویزای استرالیا

سلام

یه سوال درباره ویزای استرالیا داشتم از خدمتتون و پیشاپیش به خاطر زمانیکه صرف پاسخگویی جهت مشاوره مینمایید سپاسگذارم

میخواستم بدونم بجز ویزای اسکیل ورکر چه نوع ویزاهای دیگه برای مهاجرت به استرالیا وجود داره.

آیا ویزای توریستی هم میشه گرفت؟ در مورد شرایطش اگر ممکنه توضیح بدید.


امکان تحصیل در استرالیا پس از اخذ ویزای اسکیل ورکر

با سلام و ضمن تشکر از شما بابت مشاوره خوبتون

میخواستم بدونم بعد از دریافت ویزای اسکیل و مهاجرت به استرالیا آیا امکان ادامه تحصیل در استرالیا وجود دارد؟


موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا