تداوم نسل سپید

ویزا

مخالفت دادگاه با تصمیم اداره مهاجرت استرالیا

یک دادگاه تجدید نظر در استرالیا تصمیم اداره مهاجرت اين کشور برای لغو ویزای شش پناهنده ایرانی را نقض کرد


تعطیل شدن بخش ویزای سفارت استرالیا در تهران

بخش ویزای سفارت استرالیا در تهران در 19 جون 2018 تعطیل شد. آخرین اخبار ویزای استرالیا / اخبار استرالیا


ویزا و انواع ویزا

ویزا مدرکی است که به اشخاصی که درخواست اخذ اجازه برای گذر از کشوری یا ورود به آن را دارند اعطا میگردد


مهلت اداره مهاجرت استرالیا به پناهجویان

ضرب الاجل وزارت مهاجرت استرالیا به پناهجویان که از طریق مرزهای آبی خود را استرالیا رسانده بودند


افزایش امتیاز ویزای اسکیل ورکر

تغییر در حداقل امتیاز لازم برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص / امتیاز بندی ویزای اسکیل ورکر استرالیا


کدام نوع ویزا(ساب کلاس ) برای من مناسب تر است؟

سلام

من ۳۰سال سن دارم. کارشناسی آی تی خوندم. ۴سال سابقه کار مرتبط دارم.

همسرم هم مهندسی الکترونیک با ۸سال سابقه کار مرتبط هستن.

در حال خوندن زبان برا آیلتس هستم. خواستم بدونم به نظر شما برا کدوم نوع ویزای استرالیا اقدام کنم.

پرسش شده در تاریخ : یکشنبه 15 اردیبهشت 1398

تست های پزشکی

سلام. درصورت داشتن بیماری صعب العلاج مانند سرطان برای یکی از همراهان فرد متقاضی ویزای 189، ایا این موضوع باعث رد شدن در چک کدیکال میشود یا خیر؟

پرسش شده در تاریخ : دوشنبه 19 فروردین 1398

لیبل ویزای استرالیا

با سلام و احترام

آیا پس از دریافت ایمیل ویزا از سفارت، خود ویزا از طریق پست ارسال میشود یا لازم است پاسپورت به سفارت فرستاده شود تا خود سفارت انجام بدهد؟

لطفا راهنمایی کنید چطور ویزا برای شخص فرستاده میشود.

سپاس

پرسش شده در تاریخ : چهارشنبه 7 فروردین 1398

ویزای توریستی استرالیا

سلام

من کیانوش هستم

در زمینه صادرات مواد غذایی به خارج از کشور فعالیت می کنم

تصور می کنم شرایط ویزای کارآفرینی را داشته باشم قبل از اقدام قصد بازدید از کشور استرالیا و بررسی وضعیت کار با توجه به تجربیات قبلی خود را دارم.

سال قبل درخواست ویزای توریستی را به جهت بازدید از نمایشگاه را دادم.ولی رد شد مجددا" قصد دارم برای ویزای توریستی استرالیا اقدام کنم.

درخواست راهنمایی از شما را دارم.

با تشکر

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 6 فروردین 1398

مهندسین صنایع و مهاجرت به استرالیا

با سلام

بنده دارای 34 سال سن با مدرک مهندسی صنایع دانشگاه آزاد تهران جنوب هستم و اخیرا دوره کارشناسی ارشد رشته MBA هم گذرانده ام. 4 سال سابقه کار در صنعت خودروسازی دارم و دارای فرزند 2 ساله. آیا با گذراندن دوره های زبان و اخذ آیلتس مورد نظر تا 1 سال آینده، شرایط مناسبی جهت اخذ ویزای اسکیل ورکر دارم یا خیر؟ ممنون از راهنماییتون

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 14 اسفند 1397

امتیاز اقوام درجه یک در پروسه ی مهاجرت به استرالیا

سلام من برادرم استرالیاست و کارت اقامت دریافت کرده ایا امتیازی برای من در جمع امتیازها داره و چه ویزایی شاملش میشه

پرسش شده در تاریخ : شنبه 27 بهمن 1397

امتیاز سابقه کار در دوران سربازی

سلام.لیسانس مهندسی الکترونیک هستم با 3 سال سابقه کار که 2 سال آن در کارخانه فولاد و تخصصی و 1 سال در شرکت راهسازی بیمه من رد شده اما میتونم در شرح وظایفم یه جوری بنویسم که مرتبط با رشته حساب بشه. سوال من اینه که

1-برای دوران سربازی میشه سابقه ارائه داد؟

2-قبل از سربازی 8 ماه کار کردم توو هکون شرکت البته بدون بیمه. این هم میشه جزء سوابق حساب آورد؟ چون من به 5 سال سابقه نیاز دارم.

3-با 60 امتیاز + 5 امتیاز اسپانسرشیپ میشه برای 190 با توجه به رشتم به نتیجه رسید و اقامت گرفت؟

پرسش شده در تاریخ : شنبه 8 دی 1397

شرایط سنی

سلام

من متولد مرداد 65 هستم و هشت ماه دیگه یعنی مرداد 98 پنج امتیاز برای سنم کم میشه، میخوام بدونم آیا امتیاز سن در مرحله ارزیابی محاسبه میشه، یا دعوت نامه یا در نهایت صدور ویزا؟؟

برای برنامه ریزی تاریخ امتحان زبانم این حیاتی هست برا من

اگه قراره در هر صورت من امتیاز سن رو از دست بدم، امتحان زبان رو دیرتر بدم ک بتونم 7 ایلتس رو بگیرم و یکبار امتحان بدم،

پرسش شده در تاریخ : چهارشنبه 21 آذر 1397

امتیاز دانشگاه غیرانتفاعی پردیس شمال

این جانب فارغ التحصیل رشته ی مهندسی عمران(لیسانس)از دانشگاه غیر انتفاعی پردیس شمال آمل هستم.امتیازی که مدرک تحصیلی بنده برای مهاجرت به استرالیا(189)دارد چند است؟

با تشکر

پرسش شده در تاریخ : دوشنبه 21 آبان 1397

نحوه ی محاسبه ی سابقه کار

سلام

برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اگر مدرک کارشناسی IT داشته باشم و 6 سال هم سابقه کار داشته باشم بعد در مقطع کارشناسی ارشد ثبت نام کنم ودر حین تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد همزمان کار هم کنم و 2 سال طول بکشد تا مدرک کارشناسی ارشد را بگیرم سابقه کارم 8 سال در نظر گرفته می شود یا سابقه کار بعد از زمان فارغ التحصیل شدنم حساب می شود و 6 سال سابقه کار قبل از گرفتن مدرک کارشناسی ارشد محاسبه نمی شود؟

ممنون

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 15 آبان 1397

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا