تداوم نسل سپید

ویزای توریستی

تعطیل شدن بخش ویزای سفارت استرالیا در تهران

بخش ویزای سفارت استرالیا در تهران در 19 جون 2018 تعطیل شد. آخرین اخبار ویزای استرالیا / اخبار استرالیا


چگونه به استرالیا مهاجرت کنیم ؟ بخش دوم

راه های متنوع و مختلفی برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد که هیچ کدام آسان نیستند اما بسیاری از ایرانی ها شرایط مطلوب برای مهاجرت را دارا هستند


چگونه به استرالیا مهاجرت کنیم ؟ بخش اول

مهاجرت به استرالیا دارای روش های گوناگون و متعددی است و به همین دلیل است که شرایط و زمانبندی متفاوتی برای دریافت ویزا و مهاجرت به استرالیا وجود دارد


اخذ ویزای توریستی استرالیا


ویزای استرالیا و انواع آن

ویزای استرالیا، ویزای اسکیل ورکر استرالیا، ویزای 189 استرالیا، ویزای 190 استرالیا، ویزای 489 استرالیا


ویزای توریستی استرالیا

سلام

من کیانوش هستم

در زمینه صادرات مواد غذایی به خارج از کشور فعالیت می کنم

تصور می کنم شرایط ویزای کارآفرینی را داشته باشم قبل از اقدام قصد بازدید از کشور استرالیا و بررسی وضعیت کار با توجه به تجربیات قبلی خود را دارم.

سال قبل درخواست ویزای توریستی را به جهت بازدید از نمایشگاه را دادم.ولی رد شد مجددا" قصد دارم برای ویزای توریستی استرالیا اقدام کنم.

درخواست راهنمایی از شما را دارم.

با تشکر

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 6 فروردین 1398

ویزای توریستی و وثیقه

با عرض سلام

پدر و مادرم براى ديدن ما ميخوان بيان استراليا و كمى هم ازمراقب همسرم باشند چون خانمم بارداره و فقط مادرش اينجاست كه اون پيشن هست و بيمارى قند خون داره و من هم روزى تقريبا ١٢ ساعت كار ميكنم

من از چه طريقى ميتونم اقدام كنم كه اونا بتونن تا كريسمس اينجا باشن و پول زيدى هم نخواد

ايا بايد پولى براى وصيغه بزاريم ؟

ممنون

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 23 خرداد 1396

اخذ ویزای توریستی استرالیا با تابعیت کشور آلمان

سلام.بنده تابعیت ایرانی آلمانی دارم 44سالمه مجرد.لیسانس علوم سیاسی .لیسانس مترجمی زبان آلمانی و فوق لیسانس روابط بین الملل البته هنوز دفاع نکردم.زبان انگلیسیم در حد ضعیفه و در حال حاضر تهران اقامت دارم و از نظر کار وشغل هیچ فرقی نمیکنه برام چه کاری باشه استرالیا..میخواستم بدونم امکان گرفتن ویزای توریستی یا ویزای کار با ارائه پاسپورت آلمانی ام براتون امکان پذیر هست؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.باتشکر فراوان.

پرسش شده در تاریخ : دوشنبه 22 خرداد 1396

سفر توریستی به کشور استرالیا

با سلام وخسته نباشی سوال اول اینکه ایا میشه توریستی به استرالیا سفر کرد

2.ایا برای اقامت جای خوبی هست

3.بهترین پیشنهاد شما برای مهاجرت به این کشور چی مستونه باشه

پرسش شده در تاریخ : یکشنبه 21 خرداد 1396

ویزای گردشگری استرالیا

چگونه میتوانم ویزای گردشگری 2 ماهه برای استرالیا بگیرمبا توجه به اینکه هیچ قومی و خویشی در استرالیا نداشته باشم

پرسش شده در تاریخ : شنبه 20 خرداد 1396

ویزای نامزدی استرالیا

سلام.

نامزد من سیتیزن استرالیاس،قبل از ازدواج می خپام یک هفته با ویزای توریستی برم چون شنیدم ویزای نامزدی برای ایرانیها نمیدن. ایا ایشون میتونن دعوتنامه بفرستن و من ویزای توریستی بگیرم؟

شاغل هستم تو ایران و پروانه فعال نمایندگی دارم

مرسی

پرسش شده در تاریخ : پنجشنبه 3 فروردین 1396

ویزای توریستی استرالیا با دعوتنامه

ضمن عرض سلام و خسته نباشید،

ما یک تیم سه نفره متشکل از دانشجویان حقوق هستیم که در یک مسابقه ی بین المللی شبیه سازی دادگاه(موت کورت) شرکت کرده ایم. این مسابقه امسال در دانشگاه آدلاید استرالیا در تاریخ 18 آوریل برگزار میشود. ما از جانب استرالیا و این دانشگاه دعوت نامه نیز داریم. با توجه به زمان محدود ما، سوال ما این است که چه نوع ویزایی درخواست کنیم و اینکه ایا هر کدام جداگانه اقدام کنیم برای اخذ ویزا یا به صورت گروهی؟

پیشاپیش از توجه و پاسخ شما ممنونم.

پرسش شده در تاریخ : یکشنبه 22 اسفند 1395

ویزای توریستی و تحصیلی استرالیا

با سلام

لطفا در مورد شرایط اخذ و هزینه دریافت ویزای توریستی و تحصیلی استرالیا راهنمایی بفرمایید

09158005700

پرسش شده در تاریخ : یکشنبه 16 خرداد 1395

ویزای توریستی کانادا

سلام و وقت بخیر

سایتتون رو مطالعه می کردم دیدم که شما علاوه بر اخذ اقامت دائم استرالیا برای ویزای توریستی استرالیا هم ظاهرا فعالیت دارید. سوال من اینه که شما ویزای توریستی کاناداهم کار می کنید؟

پرسش شده در تاریخ : یکشنبه 16 خرداد 1395

عدم امکان مهاجرت به استرالیا بدون آیلتس

با سلام

احتراماً من ۶۰ امتیاز لازم جهت ویزای کار و مهارت رو دارم اما فاقد مدرک آیلتس هستم، از طرفی برای گرفتن ویزای توریستی هم مشکلی ندارم. اما بنا به دلایلی نهایتاً تا ۲ ماه آینده باید در خاک استرالیا باشم و قصد برگشت به ایران ندارم. آیا میتونم با ویزای توریستی وارد خاک استرالیا بشم و بعد از ورود به استرالیا راهی برای مصالحه با دولت استرالیا در رابطه با عدم داشتن مدرک زبان وجود دارد [مانند تعهد خدمت با شرایط مورد نظر استرالیا در هر مکان و به مدت زمان مورد نظر آنها]، چنانچه راهی مناسب تر برای شرایط من دارید از اطلاعات شما سپاسگزار میشنوم. حاضر به پناهندگی اجتماعی هم هستم.

اطلاعات شخصی :

مهندس مکانیک سیالات از دانشگاه شهید چمران اهواز

دارای ۶ سال سابقه بیمه و سابقه کار در شرکت نورد فولاد در اهواز

سن ۳۱ سال

زبان انگلیسی در حد ایلتس بالای ۵ اما فاقد مدرک ( که فرصتی برای گرفتن این مدرک ندارم)

پس انداز حدود ۱۸۰۰۰ دلار

پرسش شده در تاریخ : چهارشنبه 12 خرداد 1395

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا