تداوم نسل سپید

ویزا استرالیا

مخالفت دادگاه با تصمیم اداره مهاجرت استرالیا

یک دادگاه تجدید نظر در استرالیا تصمیم اداره مهاجرت اين کشور برای لغو ویزای شش پناهنده ایرانی را نقض کرد


تعطیل شدن بخش ویزای سفارت استرالیا در تهران

بخش ویزای سفارت استرالیا در تهران در 19 جون 2018 تعطیل شد. آخرین اخبار ویزای استرالیا / اخبار استرالیا


مهلت اداره مهاجرت استرالیا به پناهجویان

ضرب الاجل وزارت مهاجرت استرالیا به پناهجویان که از طریق مرزهای آبی خود را استرالیا رسانده بودند


افزایش امتیاز ویزای اسکیل ورکر

تغییر در حداقل امتیاز لازم برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص / امتیاز بندی ویزای اسکیل ورکر استرالیا


افزایش هزینه های دولتی استرالیا

افزایش هزینه های دولتی ویزای استرالیا در 17 جون


کدام نوع ویزا(ساب کلاس ) برای من مناسب تر است؟

سلام

من ۳۰سال سن دارم. کارشناسی آی تی خوندم. ۴سال سابقه کار مرتبط دارم.

همسرم هم مهندسی الکترونیک با ۸سال سابقه کار مرتبط هستن.

در حال خوندن زبان برا آیلتس هستم. خواستم بدونم به نظر شما برا کدوم نوع ویزای استرالیا اقدام کنم.

پرسش شده در تاریخ : یکشنبه 15 اردیبهشت 1398

امتیاز دانشگاه غیرانتفاعی پردیس شمال

این جانب فارغ التحصیل رشته ی مهندسی عمران(لیسانس)از دانشگاه غیر انتفاعی پردیس شمال آمل هستم.امتیازی که مدرک تحصیلی بنده برای مهاجرت به استرالیا(189)دارد چند است؟

با تشکر

پرسش شده در تاریخ : دوشنبه 21 آبان 1397

نحوه ی محاسبه ی سابقه کار

سلام

برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اگر مدرک کارشناسی IT داشته باشم و 6 سال هم سابقه کار داشته باشم بعد در مقطع کارشناسی ارشد ثبت نام کنم ودر حین تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد همزمان کار هم کنم و 2 سال طول بکشد تا مدرک کارشناسی ارشد را بگیرم سابقه کارم 8 سال در نظر گرفته می شود یا سابقه کار بعد از زمان فارغ التحصیل شدنم حساب می شود و 6 سال سابقه کار قبل از گرفتن مدرک کارشناسی ارشد محاسبه نمی شود؟

ممنون

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 15 آبان 1397

شرایط سنی در ویزای سرمایه گذاری استرالیا

با سلام

من سایت شما را مطالعه کردم و اطلاعات مفیدی به دست آوردم فقط یه سوال از حضورتون داشتم و اینکه من متولد سال 1338 هستم و دو فرزند 25 ساله و 18 ساله دارم آیا میتوانم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا اقدام کنم ؟ ممنون میشم جواب بدین

پرسش شده در تاریخ : چهارشنبه 3 مرداد 1397

مدرک زبان برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا

سلام و وقت بخیر

میخواستم بدونم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا نیازی به داشتن مدرک زبان (ielts ) هست؟

در صورت نیاز چه نمره ای باید بگیرم ؟

پرسش شده در تاریخ : چهارشنبه 3 مرداد 1397

ویزای سرمایه گذاری استرالیا و انتقال سرمایه

با سلام و خسته نباشید، در مورد ویزای سرمایه گذاری استرالیا سوالی داشتم :

آیا زمانی که ویزای ما صادر شد و وارد استرالیا شدیم نیاز هست سرمایه مورد نیاز را باخودمان انتقال دهیم ؟

ممنون میشم در این مورد توضیحات کامل بدهید .

پرسش شده در تاریخ : چهارشنبه 3 مرداد 1397

آزمون های زبان انگلیسی مورد تایید سازمان مهندسین استرالیا

باسلام،براي ويزاي ١٨٩تستراليا رشته مهندسي صنايع تافل هم پذيرفته ميشود؟اگرنه آيلتس جنرال يا آكادميك؟باتشكر ازشما

پرسش شده در تاریخ : چهارشنبه 13 تیر 1397

مهندسین صنایع و مهاجرت استرالیا

باسلام

من 33 ساله مهندس صنایع با 8 سال سابقه کار و مدیر پروژه در شرکت نفتی هستم در ضمن همسر بنده مهندس کامپیوتر با 5 سال سابقه کار بیمه ای می باشند.لطفا بنده را در خصوص امکان اخذ ویزای کار و شرایط آن مطلع فرمایید

با تشکر

پرسش شده در تاریخ : شنبه 23 دی 1396

چرا استرالیا ؟

در حال حاضر برای مهاجرت از طریق کار و تخصص بین کانادا و استرالیا کدوم رو توصیه می کنین؟ و حداقل زمانی که طول میکشه تا ویزا اکی بشه جقدره

من یه فوق لیسانس عمران با 7 سال سابقه کار و مجرد هستم

پرسش شده در تاریخ : شنبه 9 دی 1396

مهندسی پلیمر

با سلام

من برای ویزای استرالیا 189 می خواهم اقدام کنم. و رشته و تخصصم مهندسی پلیمر است و سابقه کار در این زمینه دارم. در لیست تخصص ها مستقیما مهندسی پلیمر نمی باشد . آیا راه حلی هست و من شانس باز کردن پرونده را دارم یا خیر ؟

با تشکر

پرسش شده در تاریخ : شنبه 13 آبان 1396

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا