تداوم نسل سپید

کار

استخدام

استخدام مشاور و کارشناس مهاجرت به استرالیا - استخدام وکیل مهاجرت به استرالیا+کارشناس و وکیل مهاجرت به استرالیا - استخدام


کدام ایالت برای شما مناسب است؟

داشتن یک شغل مناسب و متناسب با تخصص و مهارت در استرالیا یکی از مواردی است که متقاضیان ویزای استرالیا همواره به عنوان دغدغه اصلی خود معرفی میکنند


بازار کار و کاریابی در استرالیا

مهاجرت با استرالیا : هدف از مهاجرت به استرالیا دستیابی به استانداردهای بالای زندگی است که این امر بدون داشتن شغلی مناسب ممکن نخواهد بود


خرج و مخارج زندگی در استرالیا

استرالیا کشوریست با اقتصاد قدرتمند و درآمد به نسبت بالا با نرخ بیکاری پایین و یکی از کشورهای مطلوب برای مهاجرین است.


کدام نوع ویزا(ساب کلاس ) برای من مناسب تر است؟

سلام

من ۳۰سال سن دارم. کارشناسی آی تی خوندم. ۴سال سابقه کار مرتبط دارم.

همسرم هم مهندسی الکترونیک با ۸سال سابقه کار مرتبط هستن.

در حال خوندن زبان برا آیلتس هستم. خواستم بدونم به نظر شما برا کدوم نوع ویزای استرالیا اقدام کنم.

پرسش شده در تاریخ : یکشنبه 15 اردیبهشت 1398

مهندسین عمران و مهاجرت به استرالیا

همسر من ۱۰ سال سابقه کار عمران دارند(۱۰ سال سابقه بیمه).هر دو متولد ۶۵ هستیم.میخوایم از طریق کار ایشون برای مهاجرت اقدام کنیم.ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید.

پرسش شده در تاریخ : پنجشنبه 12 اردیبهشت 1398

مهندسین مکانیک و مهاجرت به استرالیا

سلام من مهندس مکانیک از دانشگاه علم و صنعت با سابقه کار هشت سال به بالا و نمره آیلتس 6 ایچ اسکیل و دارای همسر و یک فرزند و تاریخ تولد شهریور 59 هستم

با توجه به شرایط سنی ام اگز مرحله اسسمنت رو فست ترک انتخاب کنم آیا این امکان وجود داره که تا پایان شهریور دعوتنامه من صادر بشه که از امتیاز سنم استفاده کنم؟

تشکر

پرسش شده در تاریخ : پنجشنبه 5 اردیبهشت 1398

ویزای توریستی استرالیا

سلام

من کیانوش هستم

در زمینه صادرات مواد غذایی به خارج از کشور فعالیت می کنم

تصور می کنم شرایط ویزای کارآفرینی را داشته باشم قبل از اقدام قصد بازدید از کشور استرالیا و بررسی وضعیت کار با توجه به تجربیات قبلی خود را دارم.

سال قبل درخواست ویزای توریستی را به جهت بازدید از نمایشگاه را دادم.ولی رد شد مجددا" قصد دارم برای ویزای توریستی استرالیا اقدام کنم.

درخواست راهنمایی از شما را دارم.

با تشکر

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 6 فروردین 1398

کارشناس ارشد آی تی و مهاجرت به استرالیا

سلام. بنده ۳۴ سال دارم، دکتر داروساز با سابقه ۱۰ سال هستم. خانم بنده ۳۰ سال، کارشناسی ارشد رشته IT با سابقه ۵ سال و یک بچه زیر ۲ سال داریم.

۱. چه امتحاناتی را باید در خصوص رشته خودم که داروسازی است باید گذرانده شود و آیا این امتحانات قبل از ورود به استرالیا باید داده شود و یا بعد از ورود؟

۲. از طریق خودم به عنوان داروساز اقدام شود بهتر است یا از طریق همسرم که کارشناسی ارشد رشته IT است؟ (چراکه گویا رشته داروسازی جزو رشته های موقت محسوب میشه و باید اسپانسر ایالتی داشته باشیم.)

۳. از آنجایی که رشته داروسازی جزو رشته های موقت تعریف شده است، در صورتی که از طرف خانمم اقدام کنیم، آیا امتیاز همسر (بنده که داروساز هستم) هم برای ایشان قابل لحاظ است؟

پرسش شده در تاریخ : دوشنبه 27 اسفند 1397

مهندسین صنایع و مهاجرت به استرالیا

با سلام

بنده دارای 34 سال سن با مدرک مهندسی صنایع دانشگاه آزاد تهران جنوب هستم و اخیرا دوره کارشناسی ارشد رشته MBA هم گذرانده ام. 4 سال سابقه کار در صنعت خودروسازی دارم و دارای فرزند 2 ساله. آیا با گذراندن دوره های زبان و اخذ آیلتس مورد نظر تا 1 سال آینده، شرایط مناسبی جهت اخذ ویزای اسکیل ورکر دارم یا خیر؟ ممنون از راهنماییتون

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 14 اسفند 1397

امتیاز دانشگاه آزاد پرند

سلام .. من مدرک کارشناسی از دانشگاه آزاد پرند واقع در استان تهران را دارم.. در سکشن بندی ۱ قرار میگیرم یا ۲؟!

پرسش شده در تاریخ : چهارشنبه 1 اسفند 1397

امتیاز اقوام درجه یک در پروسه ی مهاجرت به استرالیا

سلام من برادرم استرالیاست و کارت اقامت دریافت کرده ایا امتیازی برای من در جمع امتیازها داره و چه ویزایی شاملش میشه

پرسش شده در تاریخ : شنبه 27 بهمن 1397

لیسانس زیست گیاهی و مهاجرت به استرالیا

سلام همسر من فوق لیسانس عمران هست و تمام شرایط مهاجرت کاری به استرالیا را دارد ولی مدرک من لیسانس زیست گیاهی با معدل12.50 هستم میگن باید معدلم رو افزایش بدم و یک سال سابقه داشته باشم ایا مدرک من مشکل ساز هست توی هیچ سایتی شرط معدل ننوشته و اینکه اصلا رشته من در بین رشته های مورد نیاز نیست نمیدونم باید چیکار کنم

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 25 دی 1397

مهندسی صنایع و مهاجرت به استرالیا

با سلام

من لیسانس مامایی با 12 سال سابقه کار در ایران هستم 39 سال دارم و همسرم لیسانس مدیریت صنعتی و فوق لیسانس مهندسی صنایع می باشد که 12 سال سابقه کار در اداره گاز دارد و یک دختر 7 ساله دارم و سطح زبان من متوسط می باشد میخواستم بدونم من باید مدرک ایلتس بگیرم و بعد اقدام به تشکیل پرونده بکنم و ایا شانس مهاجرت به استرالیا داریم

پرسش شده در تاریخ : سه شنبه 25 دی 1397

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا