تداوم نسل سپید

آیلتس 7 ایچ اسکیل

پرسش شده توسط : مینا در تاریخ : چهارشنبه 30 دی 1394

ضمن عرض سلام و خسته نباشید و تشکر بابت زمانی که برای پاسخ گویی به سوالات میگذارید.

من میخواهم برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اقدام کنم.36 سال دارم و در رشته مهندسی برق از دانشگاه گرمسار(ازاد)هستم.7 سال سابقه کار دارم حالا با توجه به شرایط بنده چه نمره ایلتسی باید بگیرم تا موفق به اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا شوم؟

پاسخ :

با سلام

برای مهاجرت به استرالیا ، با توجه به شرایطی که شما دارید (25 امتیاز سن،10 امتیاز سابقه کار،10 امتیاز مدرک تحصیلی)در سیستم امتیاز بندی اسکیل ورکر استرالیا، بدون احتساب امتیاز مدرک زبان ،45 امتیازی هستید واز آنجا که آیلتس 6 گرچه الزامی است ولی امتیازی به شما نمی دهد شما حتما باید آیلتس 7 ایچ اسکیل بگیرید و با گرفتن 10 امتیاز ازمدرک زبان ،55 امتیازی شوید و برای ویزای 190 اقدام کنید و از این طریق موفق به اخذ ویزای استرالیا شده و به استرلیا مهاجرت کنید.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیامهاجرت استرالیا از طریق تخصصرشته تحصیلیسابقه ی کاریآیلتساخذ ویزای استرالیااقامت دائم استرالیا

نمره ی آیلتس 6مدرک زبان برای سازمان مهندسین

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۶۸ + ۹ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا