تداوم نسل سپید

اخذ اقامت دائم استرالیا و زبان انگلیسی.

پرسش شده توسط : امیر علی در تاریخ : چهارشنبه 3 شهریور 1395

درود و سپاس فراوان بابت سایت خوبتون

من می خوام در اسرع وقت برای اخذ اقامت دائم استرالیا (PR)اقدام کنم تا اونجا که می دونم رشته من (مهندسی برق) جزو رشته های مورد نیاز دولت استرالیا هستش.سوال من از شما اینه که نمره ی زبان من چند باید باشه تا امتیاز لازم برای مهاجرت به استرالیا رو به دست بیارم و موفق به اخذ اقامت استرالیا بشم؟

ممنون

پاسخ :

با سلام

همانطور که فرمودید رشته ی تحصیلی شما در میان رشته های مورد نیاز دولت استرالیا می باشد و از بهترین رشته ها هم محسوب می گردد.علاوه بر این شما باید سابقه کاری مرتبط با رشته تان ارائه کنید و همچنین سن شما نباید بالاتر از حد نصاب باشد . در آن صورت شما در بهترین حالت باید حتما آیلتس 6 ایچ اسکیل ارائه کنید و یا ممکن است بسته به شرایطتان به آیلتس 7 ایچ اسکیل و یا حتی 8 اسکیل نیاز داشته باشید.داشتن حداقل آیلتس 6 ایچ اسکیل در هر صورت برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و اخذ اقامت استرالیا الزامیست.

برچسب ها :
اقامت دائم استرالیامهندسی برقامتیاز لازم برای مهاجرت به استرالیااقامتاسترالیا

شرایط اخذ اقامت دائم استرالیا ..مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا..

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۲ + ۱ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا