تداوم نسل سپید

اخذ ویزای اسکیل ورکر با 5 سال سابقه کار

پرسش شده توسط : فائزه در تاریخ : سه شنبه 28 مهر 1394

سلام و خسته نباشید عرض می کنم خدمت شما

آیا برای اخذ ویزای اسکیل ورکر و اقامت دائم استرالیا داشتن 5 سال سابقه کار الزامی می باشد؟

پاسخ :

با سلام

برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص (اسکیل ورکر) و اخذ اقامت دائم استرالیا لزوما به 5 سال سابقه کار نیاز نیست با 3 سال سابقه کار هم می توان برای این پروسه اقدام کرد و 3 سال سابقه کار مرتبط به شما 5 امتیاز می دهد .مگر اینکه شما از نظر امتیاز بندی به حد نصاب نرسیده باشید و به 10 امتیاز از سابقه کار نیاز داشته باشید که در این صورت شما باید 5 سال سابقه کار داشته باشید که به شما 10 امتیاز بدهد.

برچسب ها :
ویزای استرالیاویزای اسکیل ورکر استرالیااخذ اقامت دائم استرالیاویزای تخصص استرالیاسابقه کار

امتیاز مدرک لیسانس برای اسکیل ورکر استرالیا سابقه کار بیمه ای در پروسه اسکیل ورکر استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۸ + ۸ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا