تداوم نسل سپید

ازدواج و مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : سامان در تاریخ : یکشنبه 12 مهر 1394

سلام و خسته نباشید

آیا ازدواج می تواند شرایط مهاجرت به استرالیا را فراهم کند؟

پاسخ :

با سلام

در جواب سوالتان باید بگویم بله اگر شما دو شرط زیر را داشته باشید می توانید از طریق ویزای همسرتان اقامت استرالیا را دریافت کنید:

1.با فردی که اقامت دائم استرالیا را دارد و یا تبعه استرالیا است به صورت قانونی ازدواج کنید.

2.همسر شما که مقیم و ساکن استرالیا است توانایی مالی کافی جهت تامین مخارج زندگی خودش و شما را در استرالیا داشته باشد.

بر طبق نظام حقوق بین الملل خصوصی که از طرف اکثر کشورها پذیرفته شده در صورت ازدواج فیما بین زوجین شخص می تواند برای اخذ تابعیت اقدام کند استرالیا نیز از جمله ی این کشورهاست. پس چنانچه با یک فرد استرالیایی ازدواج کنید می توانید جهت گرفتن تابعیت استرالیا اقدام کنید.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیاشرایط مهاجرت به استرالیااقامت از طریق ازدواجاسترالیاویزای استرالیا

محل زندگی در بدو ورود به خاک استرالیا پس از گرفتن اقامتاستعلام معتبر بودن و صحت ویزا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۰ + ۸ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا