تداوم نسل سپید

اقامت استرالیا

پرسش شده توسط : احد در تاریخ : سه شنبه 12 آبان 1394

من ٤٨ساله هستم ملييت هلندى دارم ٢٠ سال سابقه كار در زمينه مبل سازى با ٣٠٠ هزار يورو سرمايه 'در صورت امدن به استراليا و گرفتن قرارداد ميتو نم بمونم ،مرسى

پاسخ :

با سلام

کار موسسه ما ویزای اسکیل ورکر و اخذ اقامت استرالیا از این طریق است. و ما نمی توانیم برای شما کاری انجام دهیم.ولی در جواب سوالتان باید بگویم چنانچه شما با ویزای کار از طریق یک کارفرما وارد استرالیا شوید می توانید اقامت بگیرید و در استرالیا بمانید ولی این ویزا باید تمدید شود.

برچسب ها :
مهاجرت استرالیااقامت استرالیاسابقه کار

آیلتس 6 و تافل معادل آنامتیاز مدرک لیسانس دانشگاه پیام نور

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۱۹ - ۳ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا