تداوم نسل سپید

الزام سابقه کار مرتبط در پروسه مهاجرت استرالیا

پرسش شده توسط : سهراب لشکری در تاریخ : دوشنبه 24 خرداد 1395

با درود و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران.اینجانب 33 ساله متولد تهران دارای مدرک کارشناسی فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT و دارای سابقه کار در شهرداری تهران پروژه جهانی رصدخانه های شهری urban observatory هستم و در حال حاضر بعنوان افسر مهندس برق و الکترونیک کشتی با مدرک ETO مشغول به کار هستم.درخواست اینجانب راهنمایی و مشاوره جهت مهاجرت به استرالیا بر اساس هریک از شرایط فوق مندرج میباشد.ارادتمند شما سهراب لشکری

پاسخ :

با سلام

شما که مدرک آی تی دارید باید حتما سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی تان و در زمینه ی کامپیوتر ارائه کنید تا بتوانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کنید.ضمنا داشتن مدرک زبان (آیلتس) الزامی می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره و اطلاع از امتیاز جهت مهاجرت به استرالیا می توانید با دفتر موسسه تماس بگیرید

برچسب ها :
کارشناسفناوری اطلاعاتمشاوره مهاجرت استرالیامشاورهمهاجرتمهاجرت به استرالیاسابقه کار

اخذ ویزای تخصص استرالیا(اسکیل)اطلاع از امتیاز بندی مهاجرت استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۳۵ - ۴ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا