تداوم نسل سپید

امتیاز همسر در ویزای اسکیل

پرسش شده توسط : Afshin در تاریخ : شنبه 13 خرداد 1396

سلام

در سیستم امتیاز بندی ویزای اسکیل ورکر استرالیا ذکر شده  که یکی از موراد موثر در امتیازبندی مربوط به ۵ امتیاز همسر می باشد، در صورتی که همسر سن ۳۴ سال و رشته تحصیلی ارشد مهندسی کشاورزی و نمره آیلتس ۶ را داشته باشد ولی بدونه سابقه کاری باشد ایا میتواند ۵ امتیاز را بگیرد؟

پاسخ :

با سلام

در سیستم امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا ، همسر فرد متقاضی می تواند به متقاضی (نفر اصلی پرونده)  5 امتیاز بدهد ولی این امتیاز تنها در صورتی به شما تعلق می گیرد که همسر شما علاوه بر آیلتس 6 ایچ اسکیل ، باید حداقل یک سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی خود داشته باشد تا با اخذ اسسمنت مثبت ، 5 امتیاز به پرونده مهاجرتی شما اضافه کند و شما را در امر مهاجرت به استرالیا از طریق خصص و اخذ اقامت دائم استرالیا کمک کند.

برچسب ها :
ویزای اسکیل ورکرمهاجرت به استرالیاامتیاز بندی مهاجرت به استرالیامهندسی کشاورزیآیلتسسابقه کارامتیاز همسر

پناهندگی استرالیا و مهاجرت غیر قانونیتغییر امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۳۴ + ۲ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا