تداوم نسل سپید

اهمیت سابقه کار جهت مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : آرمان در تاریخ : جمعه 2 مهر 1395

سلام. خسته نباشید من فارغ التحصیل رشته مکانیک خودرو مقطع کارشناسی هستم ومکانیک هم هستم . 25 سالمه

آیلتس 6دارم. اما هیچ سابقه کاری ندارم

شرایط من به چه شکلی هستش و میشه اقامت گرفت؟

پاسخ :

با سلام

شما بدون ارائه سابقه کار نمی توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص ( اسکیل ورکر) و اخذ اقامت استرالیا اقدام نمایید. سابقه کار ( سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی) جزو ملزومات اخذ ویزای تخصص استرالیا می باشد و بدون سابقه کار مرتبط و کافی اساسا نمی توان برای مهاجرت به استرالیا اقدام کرد.باید حداقل یک سال سابقه کار با آیلتس 7 و ترجیحا 3 سال سابقه کار مرتبط ارائه کنید.

برچسب ها :
مکانیکاقامتاقامت استرالیااقامت استرالیا از طریق تخصصسابقه کار

شانس بالای اخذ اقامت دائم استرالیادانشگاه آزاد سکشن 2 و مهاجرت به استرالیا.

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۵۸ - ۵ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا