تداوم نسل سپید

حداقل سابقه کاری در پروسه اسکیل استرالیا

پرسش شده توسط : عاطفه در تاریخ : شنبه 25 مهر 1394

ضمن عرض سلام و وقت بخیر

برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر حداقل سابقه کاری مورد نیاز چند سال است و در واقع با چند سال سابقه می توان اقدام کرد چنانجه بخواهیم در اولین فرصت اقدام کنیم؟

پاسخ :

با سلام

با یک سال سابقه کاری هم می توان برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اقدام کرد به شرط آنکه شما امتیاز لازم را داشته باشید (از سه پارامتر دیگر یعنی : سن و مدرک تحصیلی و مدرک زبان) و این یک سال ، حداقل  سابقه کار مورد نیاز برای این پروسه است و با کمتر از آن به هیچ وجه  نمی توان اقدام کرد.ضمنا این یک سال سابقه کاری باید در 24 ماه اخیر باشد.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیاویزای استرالیااسکیل ورکرسابقه کاریحداقل سابقه کاری

حداقل سابقه کاری مثبت در پروسه اسکیل ورکر استرالیاارزشیابی مدرک تحصیلی توسط سازمان ارزیابی کننده مربوطه

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۲۹ - ۶ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا