تداوم نسل سپید

درخواست PR

پرسش شده توسط : محمد در تاریخ : پنجشنبه 23 اردیبهشت 1395

سلام.

من الان موقعیت پذیرش با بورس رو دارم و موقعیت درخواست PR رو هم طی 3-4 ماه آینده پیدا میکنم. آیا میتونم واسه ویزای دانشجویی اقدام کنم و وقتی اون رو گرفتم و استرالیا بودم در طی دوره دانشجویی مثلا سال بعد واسه PR اقدام کنم؟

پاسخ :

با سلام

شما می توانید با داشتن ویزای دانشجویی و بعد از ورود به استرالیا همزمان برای پی آر(PR)(اقامت دائم استرالیا) اقدام کنید.

برچسب ها :
بورس تحصیلیپی آرویزاویزای دانشجوییاسترالیااقامت دائم استرالیا

توصیه جهت مهاجرت استرالیامدت زمان صدور ویزا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۵۳ + ۸ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا