تداوم نسل سپید

دعوتنامه جهت ویزای استرالیا

پرسش شده توسط : گلاله در تاریخ : دوشنبه 3 خرداد 1395

سلام

خواهر من مدرس دانشگاه در بريزبين و همسرشان كارمند هستند. دعوت نامه فرستادند از نوع گروي مبلغي پول و تقبل هزينه. همسر خودم استاد دانشگاه دولتي در تهران و خودم كارمند فرهنگستان هستم. دو سوال داشتم؟ چه مدت زماني پيش از سفر لازم است اقدام كنيم براي اخذ ويزا؟ آيا با شرايط گفته شده شانسي براي گرفتن ويزا داريم؟

پاسخ :

با سلام

با توجه به شرایطی که شما فرمودید شانس اخذ ویزای توریستی استرالیا را دارید ولی باید شرایط خود شما هم بررسی شود از نظر زمانی هم حدود 2 تا 3 ماه طول میکشد .برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر موسسه تماس بگیرید.

برچسب ها :
دعوتنامه اخذ ویزاشانس اخذ ویزادانشگاه دولتیکارمندبریزبین

شرط الزامی مهاجرت به استرالیاامتیاز دوره تخصصی برای مهاجرت استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۸۵ - ۲ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا