تداوم نسل سپید

دیپلم ریاضی و دیگر دیپلمه ها

پرسش شده توسط : رضا رزم جو در تاریخ : دوشنبه 6 آذر 1396

با عرض سلام و خسته نباشید . من دیپلم ریاضی دارم و سه سال سابقه کار در زمینه کامپیوتر (سخت افزار ) را دارم . ولی در جواب های شما در باره مهاجرت به استرالیا با دیپلم مشاهده کردم که فقط افراد با سابقه کار کامپیوتر میتوانند اقدام کنند. میخواستم ببینم منظور از کامپیوتر دقیقا چیه؟ سخت افزار ، نرم افزارهای خاص ، برنامه نویسی یا تفاوتی ندارد؟ و اینکه این سابقه کار باید چند سال باشه؟ من 30 ساله هستم و آیلتس 7 دارم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

پاسخ :

با سلام

دارندگان مدرک دیپلم همان گونه که در پرسش های قبلی هم آمده بود تنها در صورتی می توانند برای اخذ ویزای اسکیل ورکر ( مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص ) اقدام کنند که  سابقه ی کار در زمینه ی کامپیوتر  به میزان کافی ارائه کنند و آیلتس 7 در هر 4 مهارت داشته باشند .منظور از سابقه ی کار کافی در اینجا برای افراد دیپلمه ،سابقه ی کاری بالای 10 سال می باشد و پیرو پرسش شما باید بگویم که سابقه ی کار کامپیوتر هم میتواند سابقه در زمینه ی نرم افزار باشد و هم می تواند در زمینه ی شبکه و ... باشد .لازم به ذکر است که برای اخذ ویزای 189 (پس از جولای 2017 )امتیاز لازم 65 می باشد.

برای بررسی دقیق تر شرایط خود با دفتر موسسه تماس حاصل فرمایید . مشاورین ما پاسخگوی سوالات شما خواهند بود .

برچسب ها :
دیپلم ریاضیکامپیوترمهاجرت به استرالیابرنامه نویسیسابقه کارآیلتس 7سنسخت افزارمهاجرت

کارشناسی معماری .امتیاز دانشگاه آزاد سمنان

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۱۸ + ۲ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا