تداوم نسل سپید

سابقه کاری مورد قبول

پرسش شده توسط : افسانه غفوری در تاریخ : یکشنبه 28 خرداد 1396

با سلام

سوالم در زمینه ی سابقه ی شغلی هست . که توضیحات یشتری را اگر ممکنه در اختیار ما بگذارید .

مثلا اینکه اگر من شغلم در زمینه ی برنامه نویسی اندروید باشد و برنامه ها در کافه بازار یا سایت های مختلف ارائه شده باشد ایا این سایقه ی کاری محسوب میشود و یا باید حتما سابقه کاری با بیمه داشته باشیم

پاسخ :

با سلام

شما برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای تخصصی (اسکیل ورکر) می بایست سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی خود را ارائه نمایید.در رابطه با بحث بیمه اگر سابقه کاری شما بیمه داشته باشد بهتر است ولی اگر امکان بیمه برای شما وجود ندارد می توانید از مدارک تکمیلی مانند فیش حقوقی و قراداد کاری و همچنین گواهی معتبر از شرکتی که در آن فعالیت دارید استفاده نمایید.

برچسب ها :
سابقه کاربیمهگواهی شغلیقراردادفیش حقوقیسابقه کار مرتبط

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 190, 489 اسپانسریمهاجرت به استرالیا از طریق رشته ی مهندسی عمران

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۳۲ + ۹ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا