تداوم نسل سپید

سابقه کاری مورد قبول در ویزای اسکیل ورکر استرالیا

پرسش شده توسط : حجت در تاریخ : پنجشنبه 16 مهر 1394

سلام.وکیلی به من گفت الان که ترم 3 کارشناسی ناپیوسته هستی بعنوان تکنسین(براساس مدرک کاردانی)کار هام اوکی میشه و یک سال یا یک و نیم سال هم روند اسکیل و.. طول میکشه.خب قبل از این مدت که من کارشناسی رو گرفتم تکلیف این مدرک تو پرونده و اسکیل من چی میشه؟ حدود 8 سال سابقه کاری قبل اخذ مدرک دانشگاه دارم ، نامه با سربرگ شرکت که ترجمه بشه اعتبار داره تاثیر در نوع اسکیل شکل پرونده من داره؟ متشکرم

پاسخ :

با سلام

دوست عزیز با توجه به آنچه فرموده اید شما متاسفانه شرایط ویزای اسکیل ورکر استرالیا را ندارید.چون در این نوع ویزا سابقه کاری زمانی مورد پذیرش است و به شما امتیاز می دهد که بعد از اخذ مدرک تحصیلی شما باشد.یعنی سابقه کاری قبل از دانشگاه به شما امتیاز نمی دهد. و اگر بخواهید با مدرک لیسانس اقدام کنید سابقه کاری در صورتی به شما امتیاز می دهد که بعد از اخذ مدرک لیسانس باشد.

جهت اطلاعات بیشتر با شرکت تماس بگیرید.

برچسب ها :
ویزای استرالیاویزای اسکیل ورکراسترالیاویزای اقامت دائم استرالیاسابقه کار در ویزای اسکیل ورکر

مدرک آیلتس در ابتدای پروسه ویزای اسکیل ورکر استرالیاپیدا کردن شغل دلخواه پس از مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۳۲ + ۹ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا