تداوم نسل سپید

شانسی برای اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا

پرسش شده توسط : امیر حسین رحیمی در تاریخ : جمعه 12 آذر 1395

فوق لیسانس مهندسی عمران گرایش زلزله هستم 5سابقه کار دارم(غیر مرتیط با رشته)مدیر برنامه ریزی شرکت it هستم

ایا شانسی برای اخذ ویزای دائم استرالیا رو دارم؟

ممنون

پاسخ :

با سلام

برای اخذ ویزای تخصص استرالیا (اسکیل ورکر) و مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص ،شما باید حتما سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی خود ارائه کنید مثلا شما که دانش آموخته ی رشته مهندسی عمران هستید باید سابقه کار در زمینه ی عمران ارائه کنید تا متخصص محسوب شوید و بتوانید برای مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید علاوه بر این باید مدرک زبان (حداقل آیلتس 6 ایچ اسکیل) نیز ارائه کنید.پس ظاهر امر این است که شما شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص را ندارید ! ولی از آنجا که شما سابقه کار در زمینه ی کامپیوتر دارید چنانچه سابقه کار کافی در زمینه ی کامپوتر ارائه کنید با داشتن آیلتس 7 ایچ اسکیل می توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص (اسکیل ورکر) و اخذ اقامت دائم استرالیا از این طریق اقدام کنید.

جهت اطلاعات بیشتر با دفتر موسسه تداوم نسل سپید تماس بگیرید مشاورین ما پاسخگوی شما خواهند بود.

برچسب ها :
ویزای اقامت دائم استرالیااخذ ویزای استرالیامهاجرت به استرالیاسابقه کارآی تیفوق لیسانس عمران

بهترین وکیل مهاجرت به استرالیاشرایط و مدرک تحصیلی جهت مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۶ + ۶ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا