تداوم نسل سپید

شانس بالای اخذ اقامت دائم استرالیا

پرسش شده توسط : مهرداد در تاریخ : شنبه 27 شهریور 1395

با عرض سلام و وقت بخیر

شانس دریافت ویزا (مهاجرت از طریق تخصص) برای اینجانب چقدر می باشد:

دکتری برق (سیستم قدرت)

29 سال

آیلتس 7 (در هر مهارت)

4 سال سابقه کار مرتبط

با تشکر.

پاسخ :

با سلام

شما از آنجا که 29 ساله هستید ماکزیمم امتیاز را از امتیاز سن می گیرید . آیلتس 7 شما هم 10 امتیاز به شما می دهد.سابقه کارتان هم 5 امتیاز . مدرکتان را باید ببینیم که مثلا اگر با لیسانس برایتان اقدام کنیم بهنر است یا با فوق و یا احیانا با دکترا.!

به طور کلی با توجه به رشته ای که شما در آن تحصیل کرده اید (مهنسی برق) و شرایط خوب سنی و مهمتر از اینها داشتن آیلتس 7 ایچ اسکیل، شما شرایط بسیار مناسبی جهت مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص دارید و شانس بسیار بالایی برای اخذ ویزای اسکیل ورکر دارید. پرونده شما نزدیک به 90 درصد منجر به ویزا خواهد شد و شما می توانید در مدت زمان یک سال و شاید حتی کمتر به ویزای استرالیا و نهایتا اقامت دائم استرالیا دست یابید با توجه به آنکه آیلتس شما آماده و از ابتدا قابل ارائه است.چنانچه سوال دیگری داشتید با دفتر موسسه تماس بگیرید.


برچسب ها :
مهاجرت به استرالیاسنامتیاز بندی مهاجرت به استرالیاآیلتس 7 ایچ اسکیل

ویزای 190.اهمیت سابقه کار جهت مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۰ + ۸ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا