تداوم نسل سپید

شرایط اخذ اقامت دائم استرالیا ..

پرسش شده توسط : باربد در تاریخ : چهارشنبه 3 شهریور 1395

با عرض سلام خدمت شما

من قصد دارم برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا اقدام کنم.جوانی هستم تحصیل کرده و تا حدودی آشنا به زبان انگلیسی .

سوال من از شما اینه که به طور کل شرایط اخذ اقامت دائم استرالیا به چه صورت است ؟

پاسخ :

با سلام

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و اخذ اقامت دائم استرالیا از این طریق به طور کلی به چند فاکتور بستگی دارد .که این فاکتورها هر کدام امتیازی به شما جهت مهاجرت به استرالیا می دهند و اگر شما به امتیاز لازم و کافی برسید می توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق کاملا قانونی و اخذ اقامت دائم استرالیا (PR) اقدام نمایید. این فاکتورها عبارتند از : 1. سن شما 2.مدرک تحصیلی 3. مدرک زبان 4.سابقه کار (البته سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی تان)

و به طور اجمال باید بگویم سن شما نباید از یک حدی بالاتر باشد و رشته تحصیلی شما باید جزو رشته های مورد نیاز دولت استرالیا باشد و راجع به مدرک زبان : شما در بهترین حالت حتما باید آیلتس 6 ایچ اسکیل ارائه کنید.داشتن سابقه کارمرتبط با رشته تحصیلی  نیز الزامی است.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیازبان انگلیسیاقامت استرالیااخذ اقامت استرالیاشرایط اخذ اقامت دائم استرالیا

مهندسی معدن و مهاجرت به استرالیا 2016اخذ اقامت دائم استرالیا و زبان انگلیسی.

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۶۶ - ۵ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا