تداوم نسل سپید

شرایط سنی در ویزای سرمایه گذاری استرالیا

پرسش شده توسط : نیما مهاجر در تاریخ : چهارشنبه 3 مرداد 1397

با سلام

من سایت شما را مطالعه کردم و اطلاعات مفیدی به دست آوردم فقط یه سوال از حضورتون داشتم و اینکه من متولد سال 1338 هستم و دو فرزند 25 ساله و 18 ساله دارم آیا میتوانم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا اقدام کنم ؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ :

با سلام


ممنون از اینکه موسسه تداوم نسل سپید را برای پاسخگویی به سوالات خود انتخاب کردید،دوست عزیز شما از نظر سنی شرایط لازم  جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا (ساب کلاس 188) را ندارید،شرایط سنی جهت اخذ این نوع ویزا تا سن 54 سال و 12 ماه (قبل از ورود به سن 55 سالگی) می باشد،ضمن اینکه شرایط سنی برای فرزندان هم زیر 23 سال می باشد.

برچسب ها :
ویزاویزا سرمایه گذاری ویزای سرمایه گذاری استرالیا

مدرک زبان برای ویزای سرمایه گذاری استرالیامهندس نرم افزار و مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۴۵ + ۷ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا