تداوم نسل سپید

شرایط و مدرک تحصیلی جهت مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : mahmood در تاریخ : جمعه 12 آذر 1395

با سلام. 33 سال سن با مدرک کارشناسی عمران (کاردانی و سپس کارشناسی ناپیوسته) با 6 سال سابقه کار مرتبط و بدون مدرک زبان(احتمالا با نمره 6) و همسرم با مدرک مترجمی زبان انگلیسی و بدون سابقه کار و بدون مدرک زبان . آیا رشته قنادی جزو مشاغل مورد نیاز است؟ لطفا وضعیت مهاجرتی ما رو مشخص کنید.

پاسخ :

با سلام

مترجمی زبان(رشته همسر شما) در لیست مشاغل مورد نیاز دولت استرالیا نیست پس نمی توانید از طریق همسر خود اقدام کنید ولی رشته خود شما (مهندسی عمران) در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا موجود است و شما می توانید با ارائه سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی خود(عمران) و نمره ی آیلتس 7 ایچ اسکیل برای مهاجرت به استراالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کنید .

برچسب ها :
سابقه کار مرتبطلیست مشاغل مورد نیاز استرالیامهاجرتکارشناس عمرانمهاجرت به استرالیا

شانسی برای اخذ ویزای اقامت دائم استرالیامهاجرت به استرالیا از طریق کار

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۴۴ - ۶ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا