تداوم نسل سپید

ضرورت داشتن سابقه کار

پرسش شده توسط : حامد فلاحی در تاریخ : شنبه 21 فروردین 1395

من مدرک مهندسی مکانیک دارم بدون سابقه کار و مدرک غواصی صنعتی وجوشکاری زیر آب.سابقه کار ندارم.مدرک IELTS دارم با نمره 6.5.سن بنده26سال می باشد.شانسی برای گرفتن ویزا دارم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.خواهرم در استرالیا زندگی می کند.

پاسخ :

با سلام

شما باید حداقل یکسال سابقه ی کاری مرتبط با رشته تحصیلی تان داشته باشید و ارائه کنید تا آنگاه بتوانید برای مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزای استرالیا شوید.در غیر این صورت نمی توانید اقدام کنید و عملا شرایط لازم و کافی را ندارید.

برچسب ها :
مدرک تحصیلیمهندسی مکانیکمهندسیسابقه کارمدرک آیلتساخذ ویزااسترالیا

کارشناس شیمی و مهاجرت استرالیاامکان اقامت دائم در استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۴۰ + ۹ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا