تداوم نسل سپید

فقدان شرایط اقامت دائم استرالیا !

پرسش شده توسط : امیدرضا در تاریخ : جمعه 3 اردیبهشت 1395

سلام

17سالمه سوم دبیرستان و رشتمم تجربیه زبانمم تا یک سال دیگه تموم میکنم

داییم تو شهر بیریزبن استرالیاس میشه شرق استرالیا اقامت دایم هم داره چجوری میتونه منو ببره پیش خودش؟

پقدر طول میکشه؟

چقدر هزینه داره؟

پاسخ :

با سلام

شما حتی مدرک دیپلم هم ندارید پس اساسا شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص را ندارید چون تحصیلات دانشگاهی ندارید که این با توجه به شرایط سنی شما کاملا طبیعیست.داشتن اقوام درجه یک مانند دایی در شرایطی که شما سایر شرایط مهاجرت از طریق تخصص را داشته باشید می تواند به شما کمک کند و امتیاز دهد ولی در شرایط حاضر این موضوع نمی تواند به شما کمک کند و شما نمی توانید برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کنید.شما تنها پس از گرفتن مدرک دیپلم می توانید با ویزای تحصیلی به استرالیا مهاجرت کنید و این ویزا ویزای اقامت دائم نیست و ضمنا هزینه ی تحصیل در استرالیا بالاست و شما باید حتما مدرک زبان آیلتس ارائه دهید.ویزای تحصیلی هم به سادگی به ایرانیان داده نمی شود چون اغلب ایرانیان پس از اتمام دوره تحصیل تمایلی به بازگشت ندارند و این موضوع چیزی نیست که دولت استرالیا از آن بی اطلاع باشد.

برچسب ها :
اقامت دائم استرالیااسترالیامهاجرتاقوام درجه یک در استرالیا

شروع پروسه مهاجرت استرالیا تهیه cdr برای سازمان مهندسین

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۷۹ - ۴ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا