تداوم نسل سپید

لزوم داشتن سابقه کار در پروسه اسکیل ورکر استرالیا

پرسش شده توسط : کامیار در تاریخ : شنبه 25 مهر 1394

سلام .خسته نباشین

مدرک تحصیلی من فوق لیسانس عمران هست و امتیاز سنی کامل رو هم با توجه به شرایط سنی می گیرم به زبان انگلیسی هم اشراف کامل دارم و فکر می کنم آیلتس 7 رو بگیرم و جمع امتیازاتم به حد نصاب برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر می رسد حال سوال من این است که برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر در این حالت باز هم نیاز به سابقه کاری هست ؟(چون من از امتیاز سابقه کار در واقع بی نیازم)

پاسخ :

با سلام

در جواب سوالتان باید بگویم بله نیاز هست که سابقه کاری داشته باشید.اگر چه شما در حالتی خاص و شرایط بسیار خوبی هستید ولی برای پروسه مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر حتی در بهترین شرایط و با داشتن بیشترین امتیاز و رسیدن به امتیاز لازم، فرد باید حداقل یک سال سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی داشته باشد.

برچسب ها :
ویزای استرالیاویزای اسکیل ورکرویزای اسکیل ورکر استرالیامهاجرت استرالیاسابقه کاری

مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر در حدود یک سالحداقل سابقه کاری مثبت در پروسه اسکیل ورکر استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۲ + ۱ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا