تداوم نسل سپید

لیسانس آی تی و مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : arash azizan در تاریخ : یکشنبه 26 خرداد 1398

سلام با مدرک لیسانس ای تی و فوق دیپلم نرم افزار و اشنایی کامل با شبکه کامپیوتر و سیستم های هوشمند سازی ساختمان (10 سال سایقه کار) پیشنهادتون چیه

پاسخ :

با سلام

دوست عزیز شما با داشتن مدرک لیسانس آی تی و همچنین سابقه کار مرتبط و مدرک زبان انگلیسی (آیلتس ،تافل و یا پی تی ای ) می توانید جهت اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای تخصصی اسکیل ورکر اقدام نمایید.در مرحله ی اول (اخذ اسسمنت ) با توجه به نوع سابقه کاری شما کد رشته ی مورد نظر برای شما انتخاب می شود و برای مرحله ی بعد مدرک زبان خود را ارائه می دهید.جهت آگاهی از امتیازبندی دقیق خود با دفتر موسسه تماس بگیرید و از مشاوره ی کارشناسان مهاجرتی ما بهره مند شوید.

برچسب ها :
لیسانس آی تیفوق دیپلم نرم افزارشبکههوشمند سازی

نحوه محاسبه ی امتیاز سنفوق لیسانس عمران و مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۱۷ - ۱ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا