تداوم نسل سپید

لیسانس برق و سابقه کار مرتبط و غیر مرتبط

پرسش شده توسط : مسعود در تاریخ : چهارشنبه 27 آبان 1394

درود و خسته نباشید به دوستان

من نجات غریق، مربی شنا و غواص هستم البته کارشناس برق- قدرت از دانشگاه آزاد با رزومه نه چندان قوی در زمینه برق. در زمینه مشاغل آبی 10 سال در برق 3 سال سابقه کار در پروژه هستم با 28 سال سن. مدرک IELTS ندارم ولی مهارتم در زبان انگلیسی بد نیست. میخواستم بدونم با شرایط فوق امکان اخذ ویزای کاری برای من وجود داره.

باتشکر

پاسخ :

با سلام

برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر و اخذ ویزای استرالیا از طریق تخصص، حتما باید سابقه کاری شما با رشته تحصیلی تان مرتبط باشد .آن بخش از سابقه کار شما که با مدرک تحصیلی مرتبط است به شما امتیاز می دهد و الباقی سابقه کارتان به کار نمی آید.ضمنا برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا داشتن مدرک زبان آیلتس الزامی است و بدون مدرک زبان نمی توان برای اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا اقدام کرد.

برای اطلاعات بیشتر و ارزیابی دقیق تر شرایط خود می توانید با موسسه تمس بگیرید.

برچسب ها :
مدرک تحصیلیلیست مشاغل مورد نیاز استرالیاسابقه کاریسابقه کاری مرتبطسابقه کاری غیر مرتبطمدرک آیلتساخذ ویزای استرالیا

از اسسمنت تا دریافت ویزای اسکیل ورکر استرالیاحداقل نمره ی تافل برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۷۲ - ۳ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا