تداوم نسل سپید

لیسانس کامپیوتر(IT)

پرسش شده توسط : سیما خدا رحم پور در تاریخ : جمعه 12 آبان 1396

سلام

سن : 26

مدرک : لیسانس IT

سابقه کار : 4 سال و داراری شرکت کامپیوتر

خواستم برای رفتنم به استرالیا بدونم

ممنون

پاسخ :

با سلام

مهاجرت به استرالیا - مدرک IT

دارندگان مدرک کارشناسی کامپیوتر (IT) چنانچه سابقه کار مرتبط با کامپیوتر به اندازه ی کافی و مدرک آیلتس 7 ایچ اسکیل (سایر مدارک زبان معادل آن) می توانند برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق تخصص اقدام نمایند .

برچسب ها :
لیسانس کامپیوترشرط سنیسابقه ی کارمهاجرت استرالیااسترالیا

هزینه های پروسه مهاجرتامتیاز سن 24 سال

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۶۵ + ۴ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا