تداوم نسل سپید

مدارک فنی و ویزای استرالیا

پرسش شده توسط : سمیعی در تاریخ : جمعه 29 آبان 1394

سلام

بنده در زمینه دکور سازی فعالیت دارم که از جمله کار های تخصصی و هنری می باشد و در زمینه جوشکاری هم مدرک فنی حرفه ای دارم ولی مدرک زبان رسمی ندارم

آیا راهی برای مهاجرت به استرالیا برای من وجود دارد ؟

اگر بله راهنمایی بفرمایید

با تشکر

پاسخ :

با سلام

برای مهاجرت به استرالیا شما حتما باید مدرک زبان انگیسی داشته باشید و شما باید مدرک آیلتس 7 در چهار مهارت داشته باشید.ضمنا کسانی که با رشته های فنی اقدام می کنند یک اینترویو(مصاحبه) به زبان انگیسی و به صورت آنلاین درباره ی مهارتشان خواهند داشت و احتمال ریجکت شدن پرونده بالاست و از این رو موسسه ما رشته های فنی را اقدام نمی کند.

برچسب ها :
مدرک زبان انگلیسیمهاجرت به استرالیاویزای استرالیاآیلتس

مدرک دیپلم و ویزای اسکیل ورکر استرالیاامکان استعلام سابقه کار

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۳۵ - ۴ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا