تداوم نسل سپید

مدارک لازم برای پروسه اسکیل ورکر استرالیا

پرسش شده توسط : منصور در تاریخ : شنبه 25 مهر 1394

سلام علیکم وقت شما بخیر

اساسا برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق اسکیل ورکر چه مدارکی نیاز است؟

پاسخ :

با سلام

برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص (skill worker) واخذ اقامت دائم استرالیا به مدارک ذیل نیاز دارید:

مدارک شناسایی

مدارک تحصیلی

مدرک زبان آیلتس  یا مدارک زبان معادل با آن

مدارک و سوابق کاری مرتبط با رشته تحصیلی

و دیگر مدارک آموزشی

برچسب ها :
مهاجرت استرالیامهاجرت به استرالیااقامت دائم استرالیااخذ اقامت استرالیااخذ اقامت دائم استرالیااسکیل ورکر استرالیا

ارزشیابی مدرک تحصیلی توسط سازمان ارزیابی کننده مربوطهمدرک آیلتس جنرال یا آکادمیک؟

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۳۲ + ۹ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا