تداوم نسل سپید

مدرک دیپلم و مهاجرت استرالیا از طریق اسکیل ورکر

پرسش شده توسط : ساسان در تاریخ : شنبه 25 مهر 1394

ضمن عرض سلام و خسته نباشید.

من تحصیلات دانشگاهی ندارم و مدرک تحصیلی من دیپلم هست. می خواستم بدونم آیا اصلا این امکان وجود دارد که من برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر اقدام کنم؟

پاسخ :

با سلام

با مدرک تحصیلی دیپلم (هر دیپلمی که باشد) هم می توان برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اقدام کرد ولی به شرط اینکه شما حداقل 10-12 سال سابقه کار در زمینه ی کامپیوتر ارائه کنید و ضمن اینکه باید آیلتس 7 در 4 مهارت بگیرید تا بتوانید برای مهاجرت از طریق اسکیل اقدام کنید البته شرط دیگری هم هست و آن این است که سن شما زیاد نباشد .و سابقه کار زیاد مورد نیاز برای آن است که سازمان کامپیوتر استرالیا چندین سال از سوابق کاری شما را به دلیل دیپلمه بودنتان و کم مهارت بودنتان در سالهای اول سابقه کاری در نظر نمی گیرد.

برچسب ها :
ویزای استرالیامهاجرت استرالیاویزای اسکیل ورکرویزای اسکیل ورکر استرالیامدرک تحصیلی دیپلم

ویزای اسکیل ورکر با لیسانس کامپیوتر و 8 سال سابقه کارمهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر در حدود یک سال

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۵۸ - ۵ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا