تداوم نسل سپید

مدرک زبان برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا

پرسش شده توسط : مازیار زارع پور در تاریخ : چهارشنبه 3 مرداد 1397

سلام و وقت بخیر

میخواستم بدونم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا نیازی به داشتن مدرک زبان (ielts ) هست؟

در صورت نیاز چه نمره ای باید بگیرم ؟

پاسخ :

با سلام

برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا(ساب کلاس 188) نیاز به داشتن مدرک زبان (آیلتس ) میانگین نمره ی چهار و نیم می باشد.اگر شما به هر علتی نمی توانید این نمره را کسب نمایید می توانید هزینه ی آن را به اداره ی مهاجرت استرالیا پرداخت نمایید و پس از ورود شما به استرالیا برای شما کلاس های تخصصی زبان انگلیسی برگزار می شود.

برچسب ها :
ویزای سرمایه گذاریمدرک زبانآیلتسویزا سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا و انتقال سرمایهشرایط سنی در ویزای سرمایه گذاری استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۵۴ - ۹ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا