تداوم نسل سپید

مدرک زبان PTE

پرسش شده توسط : اسماعیل در تاریخ : چهارشنبه 1 آذر 1396

سلام و روز بخیر

یه سوال داشتم برای ویزای مهاجرت کاری به استرالیا در سال 2017-2018مدرک pteهمچنان قابل قبول است؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ :

با سلام

کسانی که قصد مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص را دارند در صورتی که همه ی شرایط را جهت مهاجرت به استرالیا داشته باشند (شرایط سنی ،رشته ی تحصیلی و سابقه ی کاری مرتبط ) می توانند به جای مدرک زبان آیلتس از سایر مدارک زبان مورد قبول سازمان مهاجرت استرالیا از جمله مدرک زبان  PTE استفاده کنند . بدیهی است که برای رسیدن به امتیاز کافی باید مدرک زبان معادل همان نمره ی آیلتس مورد نیاز را ارائه کنند.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیامهاجرتاسترالیامدرک زبانآیلتسمدرک زبان pte

مهندسی نفت در سال 2017کارشناسی معماری .

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۶ + ۶ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا