تداوم نسل سپید

مهندسین صنایع و مهاجرت استرالیا

پرسش شده توسط : سید آرش ذرهون در تاریخ : شنبه 23 دی 1396

باسلام

من 33 ساله مهندس صنایع با 8 سال سابقه کار و مدیر پروژه در شرکت نفتی هستم در ضمن همسر بنده مهندس کامپیوتر با 5 سال سابقه کار بیمه ای می باشند.لطفا بنده را در خصوص امکان اخذ ویزای کار و شرایط آن مطلع فرمایید

با تشکر

پاسخ :

با سلام

شما با توجه به اینکه رشته ی تحصیلی خودتان و همسرتان در لیست مشاغل مورد نیاز دولت استرالیا موجود می باشد می توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص(اخذ ویزای اسکیل ورکر) اقدام نمایید.فقط باید علاوه بر سابقه ی کار مرتبط به میزان کافی مدرک آیلتس 7 را نیز ارائه نمایید.لازم به ذکر است که ویزای اسکیل ورکر ویزای کار نیست بلکه ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد .

چنانچه سوالات دیگری در زمینه ی مهاجرت به استرالیا دارید و همچنین برای اطلاع از امتیاز دقیق خود برای پروسه ی مهاجرت به استرالیا با دفتر موسسه تداوم نسل سپید تماس بگیرید مشاورین ما پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.

برچسب ها :
مهندس صنایعپروژهسابقه ی کاراخذ ویزای استرالیامهندس کامپیوترامتیاز همسر

چرا استرالیا ؟مدرک دانشگاه علمی کاربردی.

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۳۴ + ۲ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا