تداوم نسل سپید

مهندسی صنایع غذایی و مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : رویا در تاریخ : یکشنبه 27 مرداد 1398

فوق لیسانس صنایع غذایی دارم و 8 سال سابقه کار به عنوان مدیرکنترل کیفیت و مسئول آزمایشگاه ، در حال گذراندن دوره زبان انگلیسی هستم ، میخواهم در کشور استرالیا به عنوان تحصیلی یا کاری اقامت بگیرم این امر امکان پذیرهست؟

پاسخ :

با سلام

شما با داشتن مدرک کارشناسی ارشد در رشته ی  صنایع غذایی و سابقه کاری مرتبط می توانید جهت اسسمنت اولیه مدارک خود اقدام نمایید.در رابطه با سابقه کاری شما می بایست ارتباط مستقیم بین شرح وظایفی که از طرف سازمان ارزیاب ارائه شده است وجود داشته باشد که نیاز به بررسی تخصصی با وکیل مجموعه دارد.اگر موفق به گرفتن اسسمنت مثبت در رشته ی خود شوید در مرحله ی بعد با ارائه مدرک زبان انگلیسی (آیلتس ،تافل و یا پی تی ای ) می توان برای اقامت دائم شما اقدامات لازم را انجام داد.جهت بررسی دقیق تر با کارشناسان مهاجرتی ما در ارتباط باشید.

برچسب ها :
فوق لیسانس صنایع غذاییسابقه کاراسترالیااقامت کاری

ویزای سرمایه گذاری ساب کلاس 888

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۳۵ - ۴ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا