تداوم نسل سپید

مهندسی مکانیک و مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : نعيم گرجی در تاریخ : جمعه 4 فروردین 1396

با سلام مدرک تحصیلی بنده مهندسی میکانیک گرایش ساخت تولید می باشد حدود یک سالو نیم در یک شرکت سابقه کار دارم و دو سال هم من و برادرانم يه شرکت مهندسی ثبت کرده آیم و سازنده دستگاه های صنعتی هستیم و اورگانهاي دولتی و دانشگاه ها شرکت های خصوصی را تجهیز به دستگاه(چاپگر سه بعدی و اسکنر سه

بعدی)کرده آیم آیا از طریق تخصص شرکتمان می توانیم در کشور استرالیا اقامت بگریم؟سن اعضای شرکت 28و 32سال می باشد در غیر این صورت لطفا بیشتر راهنمایی فرمایید.واینکه آیا ثبت شرکت جزو سابقه کار محصوب میشود؟(اعضای اصلی شرکت سازنده دستگاه می باشند) با تشکر

پاسخ :

با سلام

شما با توجه به رشته تحصیلی خود (مهندسی مکانیک) در صورت ارائه سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی و مدرک زبان (آیلتس) می توانید برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کنید.سابقه کار بعد از اخذ مدرک تحصیلی شما محاسبه می گردد و ثبت شرکت جزو سابقه کار محسوب نمی شود.شرایط سنی هر دو نفر(28،32) بیشترین امتیاز را به شما می دهد.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیامهندسی مکانیکسابقه کاراقامت استرالیاثبت شرکت

ویزای نامزدی استرالیاجایگزین مشاوره ی حضوری برای شهرستانی ها

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۵۵ + ۱ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا