تداوم نسل سپید

مهندسی پلیمر

پرسش شده توسط : ملیکا ملک محمد در تاریخ : شنبه 13 آبان 1396

با سلام

من برای ویزای استرالیا 189 می خواهم اقدام کنم. و رشته و تخصصم مهندسی پلیمر است و سابقه کار در این زمینه دارم. در لیست تخصص ها مستقیما مهندسی پلیمر نمی باشد . آیا راه حلی هست و من شانس باز کردن پرونده را دارم یا خیر ؟

با تشکر

پاسخ :

با سلام

اساسی ترین شرط برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و گرفتن اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، این است که رشته تحصیلی فرد متقاضی در لیست مشاغل مورد نیاز دولت استرالیا باشد که در مورد رشته ی تحصیلی شما ( مهندسی پلیمر) ، از آنجا که این رشته در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا موجود نمی باشد امکان اقدام برای اخذ اقامت استرالیا از این طریق منتفی می باشد .

برچسب ها :
ویزای استرالیاساب کلاس 189مهندسی پلیمرسابقه کار

امتیاز سن 24 سال متخصصین شبکه و مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۱۷ - ۱ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا