تداوم نسل سپید

نمره ی زبان همراه (همسر)

پرسش شده توسط : اکرمی در تاریخ : یکشنبه 25 بهمن 1394

نمره زبان برای همراهان نیز برای پیگیری و اخذ اقامت لازم است

پاسخ :

علیک سلام

در پاسخ به سوالتان باید بگویم بله، علاوه بر اینکه فرد متقاضی مهاجرت به استرالیا باید حتما مدرک زبان آیلتس بگیرد (آن هم حداقل آیلتس 6 ایچ اسکیل)، همراه (همسر) فرد مهاجر نیز باید مدرک آیلتس بگیرد .ولی نمره ای که همسر فرد متقاضی مهاجرت استرالیا باید بگیرد نمره ی بالایی نیست و آیلتس اورال 4/5 (چهار و نیم) کفایت می کند. ولی چنانچه همراه (همسر) فرد متقاضی نتواند مدرک زبان لازم را اخذ کند می تواند به جای گرفتن مدرک آیلتس اورال 4/5 ، مبلغی را به دولت استرالیا بپردازد که این مبلغ در حال حاضر حدود 5000 دلار استرالیا می باشد و دولت استرالیا در ازای دریافت این مبلغ 512 ساعت کلاس زبان برای همسر فرد متقاضی مهاجرت برگزار می کند.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیااخذ اقامت استرالیانمره ی زبانمدرک آیلتسآیلتس همسر

اقدام با لیسانس یا فوق لیسانسفرم امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا !

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۷۵ - ۸ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا